HLADAN TUŠ ZA STANISLAVA, PREKO NOĆI POSTAO ŠA: Maja ga vratila na fabrička podešavanja, pa pokazala da drži konce u svojim rukama!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je stavila Stanislavu do znanja da ona vodi igru i da sve zavisi od nje.

HLADAN TUŠ ZA STANISLAVA, PREKO NOĆI POSTAO ŠA: Maja ga vratila na fabrička podešavanja, pa pokazala da drži konce u svojim rukama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav

Sinoć se u "Eliti" održala još jedna žurka, koja je gledaoce bacila u rebus, s obzirom da se mnogo zanimljivih stvari dogodilo, a mnogi odnosi u kući su se totalno poremetili. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali žestoku raspravu zbog njenog produbljivanja priče sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom Panterom, dok je Maja Marinković veče iskoristila, kako bi Stanislava provocirala.

Podsetimo, reper se nekoliko puta žalio na činjenicu da mu Miona zbog karmina ne dozvoljava poljupce, a sada se istim izgovorom poslužila i Maja, koja je odbila Stanislavov poljubac, jer ima karmin, koji ne želi da pokvari:

- Nemoj da me ljubiš, imam karmin - rekla je Maja kroz smeh.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Stanislav nije burno reagovao na ovo odbijanje, već je nastavio da đuska i provodi se, dok je Maja igrala samo za njegove oči. Dok su jedni pomislili da je Krofak već dosadio Marinkovićevoj i da samo pokušava da ga se reši na ovaj način, drugi su ovo shvatili kao vid provokacije i peckanja Mione, koja je bila u njihovoj blizini, pokušavajući da spusti loptu sa svojim dečkom, koji je u tom trenutku besneo zbog Mioninih pogleda.

Ubrzo su Miona i Ša napustili žurku, kako bi raspravu nastavili ispred kazina, a kasnije i u Beloj kući, dok su Maja i Stanislav ispoštovali i ovaj utorak, pa ostali gotovo do samog kraja, a potom se osamili u hotelu, gde sada zajedno borave, s obzirom da je Marinkovićeva izabrana za ovonedeljnog vođu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lep pozdrav

17.04.2024 12:53

Ma nema veze. Opet će da je overi.

Lep pozdrav

17.04.2024 12:53

Ma nema veze. Opet će da je overi.