OBJAVLJEN DOKAZ DA SU JANJUŠ I KAČAVENDA U ŠEMI! Ovo je svima promaklo UŽIVO u prenosu na Pinku!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aneli Ahmić rešila da raskrinka Janjuša i Milenu Kačavendu!

OBJAVLJEN DOKAZ DA SU JANJUŠ I KAČAVENDA U ŠEMI! Ovo je svima promaklo UŽIVO u prenosu na Pinku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Na Instagramu se oglasila majka starlete Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić, koja je objavila fotografiju iz rijalitija "Elita". Na ovoj fotografiji se vidi Marko Janjušević Janjuš kako pravi kike Mileni Kačavendi, što je izazvalo dosta pažnje i spekulacija među pratiocima rijalitija "Elita".

Jasmina Ahmić je na svom Instagram profilu podelila ovu fotografiju i dodala zagonetan komentar koji je podstakao mnoge da se zapitaju da li između Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende postoji nešto više od prijateljstva. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da se o ovoj temi prošle noći intenzivno razgovaralo u rijalitiju "Elita".

Foto: Instagram.com printscreen

Jasmin Ahmić objavila sliku Milene Kačavende i Janjuša

 


Fotografija i komentar Jasmine Ahmić pokrenuli su lavinu komentara i spekulacija među pratiocima rijalitija "Elita". Mnogi su izrazili svoje mišljenje o mogućoj vezi između Marka i Milene, dok su drugi istakli da bi ova situacija mogla da bude samo deo strategije učesnika rijalitija kako bi privukli pažnju javnosti.

Iako se ova tema intenzivno razmatrala među učesnicima rijalitija "Elita" prošle noći, ni Marko ni Milena nisu direktno komentarisali ovu fotografiju i komentar Jasmine Ahmić. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju, ali jedno je sigurno - ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti.

Ova objava Jasmine Ahmić na Instagramu definitivno je pokrenula mnogo pažnje i spekulacija među pratiocima rijalitija "Elita". Da li je ovo samo deo strategije učesnika ili se zaista među njima rodilo nešto više od prijateljstva, ostaje da vidimo u narednim epizodama ovog popularnog rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nadica

17.04.2024 07:04

Evo potvrde ko je kolovođa kriminalne porodice Ahmić! Luda majka i glupa žene nije ni mogla da ima normalno potomstvo, pa je dobila dve poremećene ćerke i 5 unučića od 4 zeta, a ni jedna udaja! FUJ - polusvet!

HAHAHA

18.04.2024 19:47

Koje gluposti da covek ne poveruje. Milena je u ‘vezi’ sa Janjusem isto koliko i sa Djedovicem :) ali hartija trpi svakakve budalaste natpise gospodje mame slikarke ….. ;)