KAČAVENDA DOBILA UDARAC: Otkriven njen PAKLENI PLAN, odmah se okrenuli PROTIV NJE!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Uroš ocrnili cimerku nakon preokreta u Eliti!

KAČAVENDA DOBILA UDARAC: Otkriven njen PAKLENI PLAN, odmah se okrenuli PROTIV NJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari "Elite" Aneli Ahmić i Uroš Stanić osamili su se danas, kako bi porazgovarali o svojim cimerima, a glavna na udaru bila je Milena Kačavenda. Naime, Kačavenda se zamerili Aneli jer joj je prebacila ponašanje prema Marku Janjuševiću Janjušu, što je Ahmićevoj zasmetalo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Uroš ogovaraju Kačavendu

- Ona glumi tu kao Đedovića nije mi jasna - rekla je Aneli.

- Ma kao vratila se i ako tek će da seče sve - dodao je Uroš.

- Sad će kao da tračari - dodala je Aneli.

- Ma nek tračari - dodao je Uroš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda je sinoć ocrnila Aneli

Inače, Kačavenda je sinoć dala intervju voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru, gde se dotakla svih aktuelnih situacija u "Eliti".

- Vratila sam se i slušam one ljude kako lažu i muljaju. Analizirala sam kako ko priča, rekla sam Marku da sam se umorila, on mi kaže dođe trenutak kad i učesnici pregore i potroše. Sad sam dobila neki elan da kažem sve što nisam, a nisam - rekla je Milena.

- Janjuša ne tolerišem, ne pravdam. On radi užasne stvari kad popi*di, ali njoj ću svašta reći. Kao da ima 25 godina, a ne 35 godina. Ja sam sigurna da on užasno boluje, ali ona mi nije jasna. Ona se druži sa Anitom i Mionom. Radi jednu pogrešnu stvar, ja sam bila protiv toga da Janjuš iznese njegovu intimu. Ja sam znala da je tamo neko muško druženje, čujem Munju koji utrčava i kaže Aneli. Vidi Munja je postao takav lignjoslav u ovom rijalitiju, ja ne mogu da verujem da se meša u svaki odnos - rekla je Milena.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading