MAJKA MILENE KAČAVENDE NA SAMRTI: Potresne scene u studiju, učesnica Elite prepričala njihov poslednji razgovor, pa jecala od bola!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda prenela vesti o majci, pa se rasplakala u studiju.

MAJKA MILENE KAČAVENDE NA SAMRTI: Potresne scene u studiju, učesnica Elite prepričala njihov poslednji razgovor, pa jecala od bola!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon saznanja da joj je majka u lošem zdravstvenom stanju,  Milena Kačavenda je napustila Elitu, kako bi obavila razgovor sa njom, a zatim se vratila u Šimanovce i došla u studio, te porazgovarala sa novinarima:

- Operacija mozga je u pitanju, tako da sam spremna na najgore. Oprostila sam se od nje, poželela sam joj srećan put, podržala je što sam ušla ovde, što sam se borila za sve, gledala me je više na TV-u, nego u spoljnom svetu, pozdravila sam se sa njom i to mi je zaista značilo. Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju  - govorila je Milena Kačavenda u suzama.

Ona se sada vraća u Elitu, kako bi nastavila takmičenje, a još jednom se zahvalila produkciji na razgovoru, koji je imala, po poslednji put, sa majkom:

- Navikla sam da budem jaka, znam da bi mi ona isto rekla, samo da je bila svesna. Opravdala sam sve što sam govorila, moram da pohvalim i svoju decu. To je život, moram da imam snage da preguram sve ovo, ako treba, neka ide po redu. Ja sam imala njenu podršku, ona je kao ja, ja sam neko ko je lajav, od mene bi očekivala da budem jaka, tako će i da bude - rekla je Milena Kačavenda.

Voditeljka Ana Radulović je saopštila Mileni da je vreme da se vrati u Belu kuću, a Milena Kačavenda se zahvalila produkciji, kao i njenoj podršci.

- Imala sam intuciju, sanjala sam majku, bila sam sigurna da nešto nije u redu, imam intuciji - dodala je Milena Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading