RASKRINKANA ANITA STANOJLOVIĆ: Provaljena njena dvostruka igra, uhvaćena u AKCIJI sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar razvezao jezik!

RASKRINKANA ANITA STANOJLOVIĆ: Provaljena njena dvostruka igra, uhvaćena u AKCIJI sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/pink.rs

U nedavnom gostovanju u emisiji "Pitam za druga", Predrag Peca Lazić je otvoreno progovorio o aktuelnim učesnicima rijalitija "Elita", iznoseći svoje mišljenje o složenim ljubavnim odnosima koji potresaju region. Voditeljku Mašu Mihailović posebno je zanimalo Pecino mišljenje o odnosu između Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Peca je takođe prokomentarisao odnos između Matora i Anite, navodeći da je od samog starta smatrao taj odnos čudnim. Pritom je istakao da je Anita, kako je čuo od drugih učesnika, izjavljivala da ne želi da bude sa Anitom, već da je želi iskoristiti i zatim odbaciti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Peca Lazić

- Matoru nikada ne bih imao za prijatelja – imamo priču Sloba, Kija, Luna – pa je završila kao Kijina drugarica. Iz njenih prošlih odnosa imali smo priliku da vidimo Matorin psihopatski pristup vezama. Što se nje i Anite tiče, od starta mi je taj odnos bio čudan. Ona je svima u kući prošle godine pričala, pa čak i meni, da ne želi da bude sa Anitom - već samo da je iskoristi i šutne. Kao da je muškarac. Onda je palo pomirenje za finale i posle dve nedelje – zakazana svadba. Neca i ja smo umrli od smeha. Odmah sam znao da od toga nema ništa i da će Anita da prevari Matoru u rijalitiju. Nisam samo ja to znao, to je znala cela javnost. Zato Anita nije ni naišla na osudu. Anđelo nije kriv zbog propalog odnosa Anite i Matore, već Matea Car, jer se zbog nje desio raskol. Anđelo je video Anitu kao potencijalnu metu i deluje mi da je ciljano uradio šta je uradio. Moje mišljenje je da je Anđelo u „Eliti“ samo zbog Anite i Matore. Trenutno mi deluje da se Anita malo gura i kod Stanislava  -  rekao je Peca.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Stanislav Krofak i Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading