ANITA BESNA NA MATORU! REŠILA DA NAPRAVI HAOS! Evo što je kivna na Jovanu i šta dalje planira!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet kreću sa svađama!

ANITA BESNA NA MATORU! REŠILA DA NAPRAVI HAOS! Evo što je kivna na Jovanu i šta dalje planira!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Anita Stanojlović posvađala se sa još uveuk zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom, zbog toga što je, kad se tuširala, ušla u tuš kabinu da je provocira. Anita je za crnim stolom rekla da se Jovana sledeći put neće dobro provesti ako uradi istu stvar.

Iako su te upozorili da se Anita tušira ti si ušla u kupatilo, da li namerno pokušavaš da ih provociraš - glasilo je pitanje za Jovanu, koja je odmah sve obrazložila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Ne vidim šta je problem, imaju dve kabine, prosto sam želela da se okupam, nisam ni gledala u nju. Ja uopšte ne doživljavam nju, nema pogleda ni komunikacije, ja nisam znala da je ona u tuš kabini, niko me nije ni upozorio, bila je prazna kabina! 

Onda se brzo oglasila i Anita, koja je besnela zbog cele situacije pred svima. 

- Ona je svesno ušla za mnom, pitala je Munju i rekao je da sam ja u kabini, ona je pravila scenu jer sam ja ušla pre nje da se kupam! Namerno je iskoristila situaciju da viče na mene, iako, realno ništa nisam uradila. Ne razumem tu potrebu da svaki sekund koristi da od mene pravi budalu. To je strašno, a ako se ponovi situacija iz tuš kabine, sigurno se neće dobro provesti, napraviću ja skandal, pa kud puklo nek puklo -rekla je Anita.

- Ja ću uvek ulaziti ko god da je tamo i baš me briga, sad ispada da ja njih provociram, sačuvaj me Bože. Sve i da je tako šta to koga boli ku*ac, ne primećujem da me ri provociraš, mislim da si zaljubljena i da te ne zanimam i to je to - rekla je Matora posle Anitinih reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading