ONA ĆE NAMERNO DA OTKRIJE MOJE PRLJAVE TAJNE! Anita urnisala Matoru, evo šta je najviše plaši vezano za njihov brak! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se skandali!

ONA ĆE NAMERNO DA OTKRIJE MOJE PRLJAVE TAJNE! Anita urnisala Matoru, evo šta je najviše plaši vezano za njihov brak! (FOTO)

Foto: printskrin

Učesnica Elite Anita Stanojlović kaže da će njena još uvek zakonita supruga Jovana Tomić Matora, namerno posle velikog finala u javnost da iznese njene prljave tajne, te i da to još namerno nije uradila kako bi glumila žrtvu zbog prevare kod narova. 

Anita misli da će Jovana tek da joj zada poslednji udarac kad budu mimo kamera i da postoje dokazi za neverstva kojih je i sama svesna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Matora sada glumi žrtvu i zna da će uvek da ima podršku naroda zbog toga. Svesna sam da možda ima neke dokaze o mojim neverstvima od ranije, ali to nije nešto što me plaši. Svakako se naš odnos završio, ona neće namerno da priča bilo šta pred kamerama kako ne bi izgubila glasove. Mislim naravno na ljude koji napolju stoje uz nju, a ne uz mene kao ženu koja je neverna - rekla je Anita, pa je iznela nove detalje:

- Ne bih volela da nastavimo ovde da ratujemo, ali ako budem morala da se branim svim mogućim sredstvima, moraću. Jovanu i ako jesam preva. Sve moje prljave tajne će da otkrije, ali to tada neće biti važno jer ja stojim iza svega što sam uradila, tako da tu nema dileme. 

Inače, Anita Stanojlović prekinula je svoje druženje sa Slađom Lazić, sa kojom je do nedavno bila nerazdvojna, pa je ni manje, ni više otišla da je napoljuje kod njene nekadašnje drugarice Maje Marinković. 

Anitino izražavanje gađenja prema Slađaninom ponašanju nije prošlo neprimećeno, a mnogi su se zapitali šta je to toliko izazvalo negativne emocije kod ove javne ličnosti. Mnogi su se složili da je velikodušnost i spremnost na deljenje vrednost koja bi trebalo da se ceni, te su izražavali svoje neslaganje sa Anitinim stavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.03.2024 14:04

Anita je ljudski odron i smrad...žalosno je da mlado stvorenje, sa tako malo godina, NE PREZA OD BILO KAKVOG SREDSTVA samo da postigne sopstveni cilj...U...Ž...A...S...