KO JE GLAVNI LOPOV U ELITI? Takmičari sumnjaju na DVE UČESNICE, nastao opšti haos zbog OPTUŽBI!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo do prave drame!

KO JE GLAVNI LOPOV U ELITI? Takmičari sumnjaju na DVE UČESNICE, nastao opšti haos zbog OPTUŽBI!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Publika rijalitija "Elite" raskrinkala je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" učesnicu Jovanu Tomić Matoru, koju su optužili da je ukrala novac koji su dobili Anita Stanojlović i Anđelo Ranković. Tokom drame, pljuštale su nove optužbe.

- Lepo si se počastila parama od Anite i Anđela, ali ne brini, njima će ponovo fanovi sve obezbediti - glasio je komentar koji je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Nisam ništa ukrala - pravdala se Matora u emisiji "Pitanja gledalaca".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se pravda da nije lopov

- Ruku dajem da Matora ne bi ukrala. Da je znala da su to Anđelove i moje pare, sigurna sam da ne bi uzela, mislim da zapravo nikome ne bi uzela - kazala je Anita, koja je skočila da opravda svoju bivšu.

- Može samo Miljana da pokrade. Miljana je sedela sama do dva i verovatno gledala šta će da mazne. Ona je najveći lopov. Ja sam nekada krao, imao sam jednu situaciju samo u životu, ali je Miljana lopovčina bolesna - skočio je Ivan Marinković i optužio Miljanu Kulić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan optužio Miljanu da krade

- Samo moram da kažem da Matora i ja nismo ukrale ništa, a ni pokrale Anitu - ustala je Lejdi Di da opravda Matoru i sebe.

- Meni baš deluje da si ti osoba koja bi nekog pokrala - obratio se Anđelo Ranković Lejdi Di.

- Šta će meni nečije pare? Ja ne gledam ko šta radi ovde s parama da bih ja ukrala. Nisam ja videla ništa, nikom ništa nisam uzela - kazala je Lejdi, koja je ovonedeljni vođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading