ŽENA JE POSTALA PATOLOŠKI LAŽOV! Matora nikad iskrenije o Aniti! Ovo se ni Anđelu neće svideti kad čuje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićka sve stabilnija posle prevare!

ŽENA JE POSTALA PATOLOŠKI LAŽOV! Matora nikad iskrenije o Aniti! Ovo se ni Anđelu neće svideti kad čuje! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora kaže da njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović neprestano laže, do te mere da se i sama pogubila u svemu tome. Jovana kaže da se oseća dobro, iako pomalo patim za bivšom, ali da sve polako dolazi na svoje mesto.

Dobro sam ja, ako ovako nastavim biću raketa do leta, vide svi kako sam smršala. Ja nikakve rasprave nisam imala sa Anđelom i Anitom, to jedino ako su oni nešto peckali, pa sam odgovorila. Svi zbunjeni kad je rekla da je tako htela sa Mateom i da je svadba bila lažna, kao to nam je trebalo zbog nekog ličnog marketinga. Ja mislim da to uopšte nisu njene reči, pa da je ona dodala i Anđelo nadopunio. Đedović zna da je reporter bio na našoj svadbi i da je sve slikano, nisam zvala više nikoga od novinara. Prvobitno je trebalo u Amsterdamu  da se sve desi, ali je na kraju bila Budva, to se spontano dogodilo - rekla je Jovana, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Ja sam znala da će mi Anita biti žena, delovalo je da me voli, ona je sekla vene za mnom pre svega ovoga. Veridba isto tako u manjem krugu ljudi. Jedva su mi na kraju našli vilu da organizujem jer je bio jul i ne možeš za sedam dana sda organizuješ, nije da ona sad nešto priča, pa da su dokazi na njenoj strani. Ja sam njoj za veridbu spremala nešto drugo pa smo radili dosta intimnije sve to.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading