EVO ŠTA MATORA RADI DOK ANITA I ANĐELO SLAVE MESEČNICU: Napustila Belu kuću, pa otkrila sve o SPLETKAMA koje će da pravi cimerima!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić tražila je zadatak u kome bi mogla da izdominira!

EVO ŠTA MATORA RADI DOK ANITA I ANĐELO SLAVE MESEČNICU: Napustila Belu kuću, pa otkrila sve o SPLETKAMA koje će da pravi cimerima!

Foto: youtube.com/pink.rs

Dok su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković slavili mesečnicu povodom koje su dobili mnoštvo poklona za koje se njihovi fanovi nisu štedeli, Jovana Tomić Matora je pred Drvetom Mudrosti iznela kako se ona oseća.

Pre toga dala je predlog kako bi mogli da porade na zadatku u kome bi dobila priliku da pravi spletke ukućanima. 

- Drvence, super sam, polako kaskam ali ide dobro, bacila sam se na trening i vidim da mi je bolje čim imam volju za zadatak, htela sam da ti predložim da budemo u vrećama za spavanje, kako bi bili na brodu i bili pirati i da pravimo ukućanima spletke, kao tipa da budimo ukućane sa vuvuzelama i da se vratim posle na brod. Pa onda da se maskiramo kao u pirate i da to bude ekipa tipa Lejdi Di, Milena, Munja, Gačić, Žana, Vanja i da bi bio super zadatak - rekla je Matora.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora tražila od Drveta Mudrosti zanimljiv zadatak

- Znaš da se meni svideo taj zadatak i prošle godine. Kako se osećaš danas s obzirom na to da Anita i Anđelo slave mesečnicu - pitalo je Drvo. 

- Da se ovo dešavalo pre mesec dana ili dva sigurno bi me dotaklo, nisam baš ravnodušna bila, ali sad me više čak i ne dotiče šta ona govori, više se ne pravdam, samo se bavim sobom i gledam dalje. Ne vraćam se tamo i od kad to ne radim mnogo sam bolje. Kad ih vidim da šetaju i da se ljube nemam više to da osetim nešto. Mnogo mi je drago jer mislim da su mi drugi ljudi punili glavu kao da radim lošu stvar, ali sve sam to bila ja, i kad sam volela i kad sam razmišljala ovako ili onako, to mene više ništa ne nervira. Volim što sam lagana, baš me to ne dotiče. Malo sam razmišljala za ujaka pa sam zaplakala, milion stvari mi se vrti u glavi i jako mi je teško. Kad ću ako neću sad, ne treba da povređujem ljude koje volim, a to je moja porodica. Ali opet se ne kajem zbog odnosa sa njom, kako da se kaješ kad si bio iskren. Ona ovde nije imala sjajno učešće prošle godine, ali ja sam je prihvatila i takvu napolju jer sam je iskreno volela. Ne kajem se, osećam se sad bolje, to mi je bila dobra lekcija za dalje, najvažnije je da se budim nasmejana - zaključila je Matora. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading