ŠOK! Matea Car objavila NOVI KLJUČNI DOKAZ kojim može da UNIŠTI Anitu, sve je spremno za totalno RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car objavila ključni dokaz kojim može da uništi Anitu Stanojlović!

ŠOK! Matea Car objavila NOVI KLJUČNI DOKAZ kojim može da UNIŠTI Anitu, sve je spremno za totalno RASKRINKAVANJE!

Foto: ST/Dragan Kadić,republika

Rijaliti Elita ponovo je uzburkan, ovoga puta novim događajem koji će sigurno imati dalekosežne posledice. Bivša švalerka Anite Stanojlović, Matea Car, nedavno je objavila fotografiju majke na društvenim mrežama, što je izazvalo pravu lavinu komentara i spekulacija.

Nakon što je fotografija osvanula na internetu, javnost nije mogla da ostane ravnodušna. Mnogi su odmah počeli da komentarišu da bi upravo Anitina majka mogla biti ključni svedok u raskrinkavanju Anitine afere, što će dodatno uneti nemir u rijaliti Elitu kada sve izađe na videlo.

Foto: Instagram.com

Matea Car pokazala kako izgleda njena majka

 


Iako nije jasno zašto je Matea odlučila da baš sada objavi fotografiju Anitine majke, postalo je očigledno da se sprema nova drama koja će uzdrmati već i ovako uzavrelu atmosferu u rijaliti Eliti.

Njeni pratioci na društvenim mrežama su ostavljali brojne komentare pokušavajući da dokuče šta se zapravo krije iza ove objave.

Nakon ovog događaja, očekuje se da će se tenzije unutar rijaliti Elite dodatno zaoštriti. Spekulacije o tome šta bi Mateina majka mogla da otkrije, kao i kako će se Anita postaviti u ovoj situaciji, samo su neke od tema koje će sigurno biti glavne teme razgovora u narednim danima.

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović, Matea Car, Anđelo Ranković

 


Sve u svemu, objava fotografije Anitine majke od strane Matee Cara definitivno je bacila novo svetlo na već komplikovanu situaciju u rijaliti Eliti. Sa nestrpljenjem se očekuju dalji razvoj događaja i reakcija glavnih aktera, a jedno je sigurno – ova afera će imati dalekosežne posledice na sve učesnike rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading