ANĐELO NASEO NA MATORINE SPLETKE: Anita je PROVALILA šta radi da bi mu nju ZGADILA, evo šta će dobiti ako im RASTURI VEZU!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par se udružio protiv Stanojlovićkine bivše, prozreli njene zadnje namere i rešili da joj se suprotstave.

ANĐELO NASEO NA MATORINE SPLETKE: Anita je PROVALILA šta radi da bi mu nju ZGADILA, evo šta će dobiti ako im RASTURI VEZU!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Jovana Tomić Matora otkrila je da li priželjkuje raskid Anđela i Anite, a njih dvoje su se ostvrili na nju, jer smatraju da i te kako želi da vidi kraj njihove veze, kako bi nahranila sujutu.

Šta ti je značilo posle debate kada si prošla pored kume i samo rekla dobro ga slušajte, ti bi bila najsrećnija da oni raskinu - pitao je voditelj Milan Milošević, a ona je odgovorila: 

- Anđelo dosta ume da bude kontradiktoran, zato sam to rekla kumi, a to da želim da ih rastavim je glupost.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora se branila od napada

Međutim, Ranković se ubacio jer on smatra upravo suprotno. Međuitm, iako je on svestan Jovaninih namera, više puta je već naseo, pa je ušao u konflikt sa Anitom.

- Matora je već rekla da sam kontradiktoran, ona ima neko svoje mišljenje, neka ona to misli, ja odlično znam o čemu pričam ali ona samo čeka trenutak da me uhvati u nečemu lošem. Mislim da bi bila srećnija da raskinemo nego što je sad, kada neko očekuje tuđi pad znači da mu priželjkuje nešto loše - rekao je Anđelo.

- Da li bi Matora volela da vidi vaš pad - pitao je Milan i Anitu.

- Iz dana u dan pokušava da me zgadi Anđelu da bi mu se ja zgadila, zbog toga priželjuje naš raskid - rekla je Anita

- Šta bih ja imala od toga da oni raskinu znači budalaštine - rekla je Matora.

Foto: Instagram.com/samo.realno6

Anita Stanojlović povezala zašto ima probleme s Anđelom

- I te kako Matora to priželjkuje, ona ne voli što je Anita sa Anđelom i dobila bi time neku potvrdu i zadovoljila bi time svoju ljubomoru. Anita je bila sa devojkom pa se opet vratila na prirodan put i ušla ponovo sa muškarcem u odnos - dao je završnu reč Lepi Mića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading