ISKORISTIO JE, PA JE OSTAVIO! Anđelo neće vezu s Anitom, hoće vrelu akciju s Majom: MI SMO PRIJATELJI S BENEFICIJAMA!

Autor: G. D.

Zadruga

28.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković otkačio Stanojlovićku da bi se približio Marinkovićki, s kojom provodi sve više vremena ne bi li je osvojio.

ISKORISTIO JE, PA JE OSTAVIO! Anđelo neće vezu s Anitom, hoće vrelu akciju s Majom: MI SMO PRIJATELJI S BENEFICIJAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti-zavodnik Anđelo Ranković otkačio je Anitu Stanojlović zbog Maje Marinković, s kojom očito više voli da provodi vreme u "drugarskom" čavrljanju, namećući stav da njih dvoje nisu obični drugari, već prijatelji s beneficijama.

 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković nema ozbiljne planove s Anitom Stanojlović

 

On je ponašanjem pokazao da ne želi vezu s Anitom, već seks s Majom. Marinkovićka mu je ipak držala slovo da mora povesti računa o tuđim emocijama, ali on se zaigrao i dalje s njom. Stanojlovićka je već shvatila koliko je sati i žalila se cimerima da Anđelo s njom ne planira ništa ozbiljno, dok je on uživao u slatkom prepucavanju s Marinkovićkom.


- Ja znam da je tebi draže da sediš sa mnom ovde, nego ne znam šta... Ako već nećeš da ozvaničiš vezu, kako možeš da iskorišćavaš tuđe emocije - rekla je Maja Anđelu, aludirajući na to što kulira Stanojlovićku, a on joj je uzvratio:


- Niko nikog ne iskorišćava!

 

Foto: Pink

Anđelo Ranković se neće smiriti dok ne padne i Maja Marinković

 

Marinkovićka je nastavila da mu popuje.


- Pa da, rekla devojka da hoće seks... Kako ne praviš razliku između drugarica s beneficijama i ovako kao sa mnom - pitala ga je Maja.


- I ti si mi drugarica s beneficijama jer mi deliš savete - zaključio je Ranković.


Podsećanja radi, Anita se u Anđela zaljubila kako je kročio u Belu kuću i zahvaljujući tome prestala da pati zbog raskida s Jovanom Tomić Matorom, koju je varala s Mateom Car.

Miljana i Zola u vreloj akciji

 

 

S druge strane, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, nakon turbulentnog perioda, obeleženog svađama i sukobima, odlučili su da sve nesuglasice reše na svoj način - ispod jorgana. Nišlijka je konačno, nakon brojnih pokušaja da iznudi od bivšeg ljubavni odnos, uspela da završi s njim u krevetu. Miljana i Zola često su i ranije bili u žiži interesovanja upravo zbog intimnih trenutaka pred kamerama, pa im je još jedna vrela akcija dobrodošla da osveže sećanje i sebi i gledaocima kraj TV ekrana.


Međutim, Miljaninoj majci Mariji Kulić ovaj prizor će zasigurno podići pritisak jer ona uvek kritikuje ćerku što na ovakav način rešava probleme sa Zolom, kog svakako ne može očima da vidi. Pogotovo što se njihov odnos svaki put neslavno završi.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading