PRISTALA BIH NA TROJKU S ANĐELOM I MAJOM, VOLIM I MUŠKARCE I ŽENE: Anita se bacila u promet, Matora će da čupa kosu s glave!

Autor: G. D.

Zadruga

20.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićki ne smeta što Ranković flertuje i s Marinkovićkom, hoće po svaku cenu da bude s njim.

PRISTALA BIH NA TROJKU S ANĐELOM I MAJOM, VOLIM I MUŠKARCE I ŽENE: Anita se bacila u promet, Matora će da čupa kosu s glave!

Foto: Instagram.com, TV Pink/printscreen,Republika,youtube.com/Zadruga Official

Bivša, ali još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore Anita Stanojlović spremna je na sve samo da zadrži Anđela Rankovića, s kojim se muva od prvog dana otkako je ušao u Belu kuću. Naime, otkako on ispipava teren i kod Maje Marinković, Anita mu je predložila da naprave zabavu utroje, kakva se u rijalitiju još nije odigrala, zbog čega će Matora da čupa kosu s glave.


- Pristajem i na trojku s tobom i Majom, ako treba, za mene to nije problem, volim muškarce i žene - šapnula je Stanojlovićka Anđelu, samo da bi mu stavila do znanja da ne mora da je izbegava ako je krenuo u isto vreme da proba nešto i s Marinkovićkom.

 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović će narednih dana biti sami u izlaciji

 

Inače, nekadašnji Matorin dobar prijatelj, čim je stigao u "Elitu", ušao je u otvoren flert s njenom partnerkom, koja ju je i napolju prevarila s Mateom Car. Sada je otvoreno priznala da je i Ranković veoma privlači, te očito jedva čeka da se posle Jovane ponovo baci u promet. S druge strane, Maja i Anđelo se poznaju godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u "Zadruzi" priznali da su se dopisivali, što je razotkrio Majin tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš. Zbog toga su mnogi ubeđeni da su njih dvoje već prešli granicu prijateljstva i da će kad-tad između njih ponovo planuti stara vatra.

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Maja Marinković otvoreno flertuju s Anđelom Rankovićem

 

Trenutno su Anita i Anđelo vezani time što su izabrani za potrčke, pa će boraviti sami u izolaciji jer je Marku Đedoviću i bio cilj da ih stavi na novo iskušenje, dok je drugaricu Matoru izabrao za omiljenu osobu. On veruje da što više gadosti doživi od bivše, to će je lakše preboleti.


- Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - objasnio je Đedović.

 

Foto: printscreen/RTV PINK

Jovana Tomić Matora posle prevare može sve da očekuje od svoje bivše

 

Međutim, Anđelo se uplašio da će previše vremena provoditi sa Anitom, pa je pitao ovonedeljkog vođu: 

- Da li ti možeš da menjaš potrčke? 

- Pa ako budem želeo - rekao je Marko kroz smeh.

Zato što sam se istripovao da ću biti tamo možda mesec dana. Ne bleji mi se tamo toliko - dodao je Ranković.

To kaže, a nije ni otišao - zaključila je Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading