TAJNA VEZA MATORE I BOJANE: Raskrinkana teška manipulacija, Anita i Anđela ih odradile po ISTOM SCENARIJU!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti devojke Jovane Tomić i Pavlovićke, zapravo nisu sklone ženama, već to rade kako bi dobile medijski prostor.

TAJNA VEZA MATORE I BOJANE: Raskrinkana teška manipulacija, Anita i Anđela ih odradile po ISTOM SCENARIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je Jovana Tomić Matora iznela svoju teoriju o sličnostima između njene bivše Anite Stanojlović i Anđele Šparavalo, fanovi rijalitija su uvideli i neku skrivenu vezu između Matore i Anđeline partnerke Bojane Pavlović

Naime, Matora je pred cimerima opisala na koji način devojke poput Anite i Anđele manipulišu, te istakla da su ona i Bojana na isti način upletene u njihovu mrežu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Ovaj klip završio je na jednoj stranici koja prati dešavanja u rijalitiju, pa su tu i drugi nastavili da komentarišu sličnosti i razlike između pomenuta dva istopolna para. 

- Samo se pitam zasto se Bojana i Matora ne spoje, što ganjaju ove mlade bludnice i ubeđuju ih da su lezbijke - bio je komentar ispod Jovaninog izlaganja, dok je drugi korisnik društvene mreže dao svoju prognozu da će i Bojana doživeti Matorinu sudbinu:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović ima iste probleme s Anđelom kao Matora sa Anitom pre

- Anđela će da uradi sve isto kao sto je i Anita radila… Ne ostavlja Bojanu na miru, histeriše, preti da će ovo ono uraditi sebi, isto što je Anita radila za Matoru prošle godine, samo što se Anđela ne j*be sa svima živima kao što je Anita išla s jednog na drugog, a klela se u dete da voli Matoru... Kad izađu vani biće Anđela još malo sa Bojanom, čisto da bi to moglo biti medijski propraćeno, da portali i novine pišu naslove poput “Bojana i Anđela još uvek zajedno, a pogledajte šta njeni roditelji imaju da kažu na to što im je ćerka otišla na letovanje sa devojkom! ŠOK! I biće ona sa njom dok traje "Narod pita", a onda će ona biti ta koja će šutnuti Bojanu i iskoristiti to za priliku da uđe u sledeću sezonu rijalitija i tako će tamo iznositi sve najgore o Bojani, prati sebe i svoju porodicu ovo ono… Sve isto rade, samo ne znam otkud u tako mladim devojkama od 20 godina toliko smelosti, hrabrosti i “mudrosti” za sve ovo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović posle Matore u srećnoj vezi s muškarcem

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.03.2024 17:58

Potpuno se slažem sa ovom konstatacijom, jedino ne mogu da prihvatim da je to MUDROST, već klasična POKVARENOST, PODMUKLOST, KORISTOLJUBLJE...a pitanje ostaje odakle u tako mladim osobama toliko zla i pokvarenosti...