OTKRIVAMO GDE SE SADA NALAZI MENSUR AJDARPAŠIĆ: Nakon što je napustio Elitu, doneo je OVU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena lokacija Mensura Ajdarpoašića!

OTKRIVAMO GDE SE SADA NALAZI MENSUR AJDARPAŠIĆ: Nakon što je napustio Elitu, doneo je OVU ODLUKU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon burnog boravka u rijalitiju "Elita", Mensur Ajdarpašić je odlučio da se vrati kući u Crnu Goru kako bi bio sa svojom porodicom. Njegov povratak je izazvao veliko interesovanje i oduševljenje javnosti, ali niko nije bio srećniji od njegove majke.

Mensurov povratak kući izazvao je pravu euforiju u porodičnom domu. Njegova majka, koja je sve vreme pratila njegovo učešće u rijalitiju, bila je presrećna što je konačno ponovo sa svojim sinom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 


Mensurov povratak kući nije prošao neprimećeno ni među komšijama i prijateljima. Ubrzo nakon što je stigao, organizovano je veliko porodično okupljanje na kojem su se okupili rodbina i prijatelji kako bi proslavili njegov povratak. Svi su bili oduševljeni što je Mensur ponovo među njima i nije skrivali svoje emocije.

- Mensur je dobro izdržao ovoliko, on zna sve šta se tu desilo. Njemu jeste mesto kod kuće i dosta je bilo, videli ste i kako je ono veče pred izlazak zakucao sve takmičare kojima je trebao da se obrati, rekao je šta ima i to je dovoljno. Sada je vreme da se posveti majci, porodici, poslovima i svemu onome što ga čeka. Bože zdravlja da sve krene kako treba, sve će to biti super, ali je dosta rijalitija - govori Mensurov prijatelj za Republiku.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

 


Iako je napustio rijaliti, Mensur nije ostao neaktivan. On je izjavio da planira da se posveti svojoj porodici i da iskoristi vreme kod kuće kako bi se oporavio od stresnog iskustva u rijalitiju. Takođe, najavio je da će se posvetiti svojim poslovnim projektima i da želi da se fokusira na pozitivne stvari u životu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading