JANJUŠ IŠAO NA SKIDANJE CRNE MAGIJE: Maja Marinković pre Elite izvodila OPASNE RITUALE, sve isplivalo na videlo UŽIVO!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi raskrinkala Maju Marinković i aferu crne magije!

Pevačica i kontroverzna estradna dama, Vesna Vukelić Vendi gostovala je nedavno u emisiji ,,Pitam za druga", a tom prilikom voditeljka Anastasija Buđić prečešljala je sve najaktuelnije teme iz rijalitija ,,Elita": 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić, Shutterstock

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmič

 

U jednom trenutku su se dotakle i teme o crnoj magiji, koja je u prethodnom periodu bila dosta zastupljena, kada je odnos Maja Marinković, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša u pitanju. Poznato je da se pominje čuvena Zejna, koja je navodno izvodila obrede nad Janjušem, a Vendi je za sve to okrivila Marinkovićevu. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Vukelić Vendi

 

- To je tužno i ružno! Ona pod takvim klevetama, treba tražiti ispod žita zapravo odgovor onoga što je pre toga bio sa Janjušem, a mi znamo ko je bio sa njim bio pre toga. Ona je morao da ide tamo da mu se skida magija. Ta osoba, ne želim ni ime da joj spomenem, kako ta osoba zna za te kokoške, upućena u magiju i da očigledno sve ono što je ona nekada radila i što radi, ne bih da se bavim tom temom, u šta je upetljana do guše, izgubila je osećaj za stvarnost, napadnuta je demonskom silom, demoni vrište iz nje.

- To može da se desi onome ko se petlja u ono što nije po bogu. A to ide na jedan razvratan način, blud je ogranak toga. Ljudi koji čisto žive, oni ne dopuštaju da budu meso, koje će neko da razvlači. Tako da karakteristika te veštice je menjanje partnera, one ne mogu da budu u vezi, to je sve nešto na brzinu, to se jasno vidi ko se moli nečastivom, a ko bogu. Što je najgore, takve klevete dolaze iz prljavih usta. Možemo da se zapitamo kako daju sebi za pravo da tako nešto kažu - izjavila je Vesna Vukelić Vendi u emisiji ,,Pitam za druga" misleći na Maju Marinković. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading