"ON TRČI SAMO ZA NOVCEM, ISTO KAO I ZOLA"! Marija Kulić brutalna prema Darjanu! Evo u šta još sumnja!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija ne prestaje da besni!

"ON TRČI SAMO ZA NOVCEM, ISTO KAO I ZOLA"! Marija Kulić brutalna prema Darjanu! Evo u šta još sumnja!

Foto: youtube.com/pink

Učesnica Elite Miljana Kulić i njen cimer Darjan Radomirović pomirili su se posle burne svađe koju su imali, a sada se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je sve propratila pored malih ekrana. 

Ona kaže da nije za to da njena ćerka nastavi vezu sa Darjanom, jer smatra da je on muškarac koji samo koristi žene zbog novca, kao što je to činio Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

 

- Marija se žalila svima koje je srela na Darjana. Za nju je on isti kao Zola, muškarac koji samo juri novac i nije mu bitno sa kojom je ženom, sve dok može da ima neku korist. To se pokazalo i sada. Marija je komšijama rekla: " Ma kakav zet! Kakav Darjan! Čovek je isti Zola! Miljana je zatreskana, glupa je da to vidi, a on bi samo da je cedi za novac i ništa drugo! Kakva crna zaljubljenost, oni ne znaju gde je levo tamo u rijalitiju, a planiraju kao neku vezu" - pričala je Miljanina majka, a otkrio nam je izvor. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija Kulić i Miljana Kulić 

 

Kako su mediji preneli, Marija misli da Miljana sve namerno radi da bi napakostila Zoli.

- Marija je ubeđena da Miljana sve radi namerno, kako bi se osvetila Zoli. Ne veruje da joj se Darjan zaista sviđa, a još manje veruje njemu. Misli da je on poput Zole, možda i gori, da mu se ne dopada i da će je samo iskoristiti. Siniši je pozlilo kada je čuo da je Miljana imala odnose sa Darjanom, plaše se da je ne nahvata na dete. Marija je očajna i moli Boga da Miljana ne ostane u drugom stanju - kaže za Star izvor blizak Kulićima, pa dodaje:

Snežu je već iskoristio, a sada perfidno koristi i Miljanu, kako je Zola postao ime uz Miljanu, tako će i ovaj, Marija ne dolazi sebi, zna da Darjan samo želi da izvuče novac.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading