ANITA NE MOŽE DA SE OBUZDA: U krevetu pravi DINAMIT, pokazala Anđelu šta najbolje zna da radi!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović napravili erupciju vrelih poljubaca.

ANITA NE MOŽE DA SE OBUZDA: U krevetu pravi DINAMIT, pokazala Anđelu šta najbolje zna da radi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri Veliki šef odlučio je da probudi takmičare rijalitija ,,Elita 7", a na Rajskom ostrvu u krevetu kod Anđela Rankovića i starlete Anita Stanojlović nastao je pravi vreli talas emocija. 

Naime, njih dvoje su prethodnih dana imali dosta nesuglasica, pa iako su se trudili da se to ne vidi, Anđelo i Anita su se dosta svađali, a kako kaže naš narod, posle svađe sve je slađe. Oni su odlučili da se pre nego što sednu za crni sto prepuste vrelim strastima ispod kreveta, a Anita je svog dečka ljubila sve vreme, dok se on istezao po krevetu. 

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sinoć su se ponovo posvađali, a mnogi su primetili da je njihova veza već na klimavim nogama, zbog čega su drame sve češće. Anita svakodnevno pokazuje nesigurnost u vezi, a Anđelovo strpljenje je sve manje.

Anita se uplašila da će Anđelo završiti u izolaciji sa nekom devojkom, pa mu je odmah zabranila i stavila do znanja da ne želi da ga vidi kako spava u toj prostoriji sa bilo kojom učesnicom Elite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim - rekla je Anita.

- Nije smešno. Tebi je sve smešno... Sve ti je smešno, ništa ne shvataš ozbiljno, ti nijedno svoje s*anje ne shvataš ozbiljno. Sad da slupaš automobil, ti bi se smejala - vikao je Anđelo.

- Tako je... jedan prođe, drugi dođe - inatila se Anita, a Anđelo je bio zgrožen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.02.2024 04:46

ONA JEDINO TO I ZNA...NARAVNO DA JE RANO SHVATILA, PORED ONAKVE TZV.MORALNE MAJKE, DA JE TO FANTASTIČAN NAČIN DA OBRĆE LJUDE, TJ.MUŠKARCE...PRI TOM I SAMA JE TAKVA...