KOMPROMITUJUĆE FOTOGRAFIJE ANĐELA RANKOVIĆA U DŽEHVINOM TELEFONU: Pukla bruka, ovim ga drži u šaci!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović poseduje Anđelove gole fotografije u telefonu.

KOMPROMITUJUĆE FOTOGRAFIJE ANĐELA RANKOVIĆA U DŽEHVINOM TELEFONU: Pukla bruka, ovim ga drži u šaci!

Foto: ATA Images

Situacija između Gordane Džehverović, Teodorine majke, i njenog bivšeg dečka, Anđela Rankovića u svakom trenutku može da eskalira. Znajući Džehvu, nije isključeno da će se u jednom momentu obračunati, jer je on provocirao Teodoru, iako nije bilo potrebe za tim.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić

Teodora Džehverović i Gordana Džehverović

 

- Ovo je četvrti put da on ulazi u rijaliti i neminovno je da se nas dvoje sretnemo. Ja radim svoj posao, on radi svoj. Računala sam da sada neće ni da je spomene, pošto svaki put plače za Teodorom, sada neće to da radi. Međutim, on je potencirao priču i žacnuo me je tamo gde ne treba. Ja sam majka lavica i ne dam na svoju decu, kad je kriva - kriva je, ali kad nije kriva, znam da budem veoma rigorozna. Koliko sam čula, on je rekao da koristim ćerku, da mi je ona zlatna koka. Ona mi je rekla da joj neki fanovi stalno šalju njegovu nagu sliku i upoređuju sa dečkom sa kojim je sada. Prsla sam i stvarno sam želela da se žestoko se obračunam sa njim. Međutim, povukla sam ručnu - priznala je Gordana Džehverović.

- Neću da mu dozvolim to, da mu dam na marketingu, pošto je on rekao da koristim ćerku i za marketing. Svaka čast Mići, on je rekao u kratkim crtama ono zbog čega sam ja ušla. Ne kažem da sam ja ulagala u nju, da bi to meni vratila, nego sam ulagala u Teodoru zato što sam odmah prepoznala taj talenat - ispričala je Teodora za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.02.2024 18:06

gOCO DRAGA I POŠTENA, NIJE VREDAN DA GA ŠTEDIŠ, KO JE ON...NEBITAN LIK, PUN KOMPLEKSA...KOJI NIJE HTEO DA SE IZBORI ZA TEODORUM KOJA JE ZA NJEGA PREMIJA U SVAKOM POGLEDU...I PO IZGLEDU, I PO VASPIZANJU, I PO POREKLU...KO JE PA ON, UJAK MU FRUZER, ZA OCA NI NE ZNA...NESPOSOBAN ZA ŽIVOT, KAO ZAVRŠIO NEŠTO...TO SU SVE KURSEVI ON-LINE, KOJE MOŽE SVAKO DA ZAVRŠI...I SAD IZIGRAVA NEKU VELIČINU...PRI TOM IMA TOLIKO ZAO IZRAZ LICA...A TOLIKO JE OBRAZOVAN DA MU JE O...V...A...J...SVAKA DRUGA REČ, TOLIKO O FONDU REČI...