ŠOK! SITA ZAPALILA TAKIJEV AUTOMOBIL? Asmin Durdžić optužio bivšu svastiku za novi ZLOČIN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić tvrdi da je Sita poslala dva momka da Takiju zapale automobil!

ŠOK! SITA ZAPALILA TAKIJEV AUTOMOBIL? Asmin Durdžić optužio bivšu svastiku za novi ZLOČIN! (FOTO)

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, nastavlja svoj rat sa njenom rođenom sestrom Sitom Ahmić. Nakon niza skandaloznih optužbi, Asmin je izneo još jednu šokantnu stvar. Naime, nakon što je Taki Marinković ocrnio sestre Ahmić, Asmin mu se javno obratio, te naveo da mu je Sita zapalila automobil.

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogovotovo kada je Sita u pitanju! - napisao je Asmin i dodao:

- Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Sraneli sa time! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Podsetimo, Takiju je automobil zapaljen 6. decembra prošle godine. Naime, Marinković je tokom noći lupomovao po centru Beograda, a onda usnimio svoj zapaljen automobil. Na snimku se videlo i da su reagovali policija i vatrogasci, a na kolima je načinjena totalna šteta. 

Inače, nakon što je Asmin naveo da je Sita Ahmić devojka sa njegovog p*rno snimka, oglasio se Marinković i naveo da ga ne bi čudio da je to slučaj.

- Ništa me ne iznenađuje od takvih ljudi, vidimo i ova šta radi u Eliti, to je isto jedan vid po*no filmova i ona vodi ljubav sa Janjušem pred kamerama - rekao je Taki za "Pink.rs" aludirajući na to da ga ne bi iznenadilo da je zaista Sita na snimku sa Asminom.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

23.02.2024 17:03

Ne znam da li ima odvratnijih likova ove sezone od Aneli,sestre joj i loseg covjeka Janjusa