PRODUKCIJA OBJAVILA NECENZURISANI SNIMAK: Aneli Ahmić totalno RASKRINKANA, HITNO će morati da napusti Elitu!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković razvezla je jezik o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu.

PRODUKCIJA OBJAVILA NECENZURISANI SNIMAK: Aneli Ahmić totalno RASKRINKANA, HITNO će morati da napusti Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći starleta Maja Marinković imala je intervju u sklopu rijalitija ,,Elita", u kom je odgovorila na pitanje o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Maja je istakla da je po njenom mišljenju, Aneli sponzoruša, a da se njen bivši dečko, Janjuš dokazao da je kockar i da je lak na žene.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić idu na sud

 

Ona je istakla da joj nije potrebno bilo ko kako bi se posvađala sa njima i isterala svoju stranu priče, a mnogi su je podržali u sukobima sa Aneli i Janjuševićem. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Ne treba meni pojačanje da bih ja ušla u duel. Bio je klip kako oni mene ogovaraju, ja sam ustala najnormalnije da pričam, Janjuš se umešao, Aneli se umešala. Naravno, dođe do sukoba, ja krenem da pominjem neke stvari, smatram da su jako loš primer roditelja. Kao muškarac je labilan, njemu se desila situacija koja ne daj Bože nikome, ali je jednostavno ku**ar i slab na žene, pogotovo ove što su mečki kroz du*e prošle. To što sam ja ušla sa Janjušem, ja sam bila slobodna, to nije moralno, on je imao odgovornost. Tako da, vežite kerove za drvo! O njoj (Aneli) mislim da je prevarantkinja, voli pare, ona je klasična sponzoruša. On se zaljubio, sve to stoji, ona je devojka koja voli lovu i imućne muškarce, a Janjuš to ne može da isprati jer je poročan, kockar je - rekla je Maja o Aneli i Janjušu. 

Da li će zbog ovoga Aneli Ahmić morati da napusti Elitu, kako bi podnela tužbu protiv Majinih reči ili će to uraditi njena sestra Sita Ahmić, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading