DETE BI NAM BILO PREPAMETNO I LEPO NA MENE! Maja opet pecnula Aneli, a Janjuševa reakcija će vas iznenaditi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji nešto što Janjušu nikad neću da zaboravim, ali ne bih o tome, pomenula je Maja.

DETE BI NAM BILO PREPAMETNO I LEPO NA MENE! Maja opet pecnula Aneli, a Janjuševa reakcija će vas iznenaditi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković ponovo se dodvorava bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu, a sad je provocirala Aneli Ahmić time kakva bi bila deca koju bi u budućnosti dobila s bivšim košarkašem! Naime, kako Maja i Marko imaju odnos koji ide od ljubavi do mržnje, Marinkovićka je opet u mirnoj fazi, pa sada priča šta bi radila kad bi se pomirila sa Janjušem.

- Znam da bi naša deca bila prelepa, ali neću da idem predaleko. Imam običaj da se mirim sa bivšima, ali Janjuš je nešto posebno. Kad bismo se pomirili opet bi radili na deci. Bila bi prepametna, i naravno lepa na mene! Međutim, postoji nešto što Janjušu nikad neću da zaboravim, ali ne bih o tome. Bitno je da on zna šta je istina i gde je pogrešio. To što sam uradila u prošlosti uvek će mi biti bolna rana - pričala je Maja, aludirajući na abortus koji je imala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Dok je Maja pričala o pomirenju, Aneli se pravila da je ne čuje, a Janjuš se smejao i držao za glavu, pa je kratko prokomentarisao sve ovo.

- Maja me čas voli, čas joj se gadim! Nije do skoro mogla da me gleda, a sad planira brak i decu sa mnom! Pa ovo nema nigde na svetu, šta da vam kažem ljudi! Gledate pravi rijaliti - pričao je on. 

Foto: pritnscreen/instagram

Maja Marinković, Janjuš i Aneli Ahmić

 

Podsećamo, Maja je skoro bila kivna na Janjuša jer ga je zatekla sa Aneli u sobi. 

Meni je to njihovo parenje degutantno. Aneli je jako zlobna i kvarna osoba i podbada sa strane stalno, ona je mene navela kao poltrona i onda kad sam joj dala argumente da nije dobra majka počela je da ludi. Ja kad budem imala svoj brak ja ću ga čuvati. Evo na primer Anđelo i Anita. Anita i dalje zvanično udata žena govori kako to nije ovde zvanično, Anđelo ušao u vezu sa njom iz neke koristi i zbog priče u rijalitiju, znači ona je preljubnica, a on je švaler. Zatim Aneli i Janjuš, Aneli kaže da je udata a ne da su joj samo isterivali đavole, onda znači da je preljubnica pošto je i dalje u zajednici. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

05.02.2024 20:02

Nije Janjuš Zvezdan niti je Aneli Anđela. Već viđene fore više ne pale. Važno je da su Aneli i Janjuš skinuli maske i Urošu i Maji. Maji jer ne može da prežali Janjuša i da je i razvod i nerođeno dete bio uzaludan a Urošu se vlaži guza svaki put kada vidi Janjuša. Strašno i degutantno.

XZY

05.02.2024 23:15

Majo,hoce li dete da ti lici na tebe pre silnih intervencija na licu , ili posle … ;)

NN

24.02.2024 11:48

Ne dao Bog da liči na tebe! Jedan akrep je dovljan!