MAJI MARINKOVIĆ SAOPŠTENE LOŠE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Ova informacija joj je slomila srce, a njena reakcija će vas zaprepastiti!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je doživela novu, brutalnu izdaju, za koju je saznala tek juče, tokom emisije "Pitanja gledalaca".

MAJI MARINKOVIĆ SAOPŠTENE LOŠE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Ova informacija joj je slomila srce, a njena reakcija će vas zaprepastiti!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Aktuelni učesnici Elite, Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić, su izabrani za ovonedeljne potrčke i oni vreme provode u izolaciji, a nakon žurke u Eliti, totalno su se opustili, spojili krevete i započeli akciju pod pokrivačem.

Najpre su se poljubili, a potom i poigrali ispod jorgana, a mnogi su se pitali kako će ovo protumačiti Maja Marinković, koja je Jovanina drugarica, a prethodno je boravila u izolaciji sa Urošem.

Sinoć su, tokom emisije "Pitanja gledalaca", Jovana i Uroš imali priliku da objasne i prokomentarišu svoj odnos, a Jovana je otkrila da mu zamera nabacivanje Maji:

 

- Tebe ona zove sis**ka, kakav si drugar onda. Ne zanima me to, ne zanima me odnos gde se pravi cirkus. Rekao sam joj da se menja zbog sebe - rekao je Uroš.

- Posvetio sam joj tri sata da se upoznam sa njom i rekao joj da mi se ne dopada - dodaje on.

- Prebacivala sam mu za Maju, što se tiče Milene rekao mi je da me ne voli, ali ja sam mu rekla da me voli - govori Jovana.

- Ja sam rekao da nikog ne voli - kaže Uroš.

Podsećamo, tokom prošle nedelje, Mensur Ajdarpašić je u izolaciju poslao Maju Marinković sa Urošem Rajačićem, jer je verovao da se među njima može roditi ljubav, s obzirom da simpatije već postoje, tako da su mnogi zaključili da je ovo Maji novi udarac, jer joj je Jovana bliska prijateljica, a javno se izjasnila i priznala da joj se Uroš dopada, ne mareći za to da je i Maja povezivana sa njim. 

Marinkovićeva ovu temu nije komentarisala, a da li će u budućnosti to zameriti Jovani, ostaje nam da ispratimo u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading