STRAVIČNE FOTOGRAFIJE MODRE ANELI AHMIĆ: Na očevu sahranu došla sa masnicama na licu, osvanuli jezivi detalji Asminovog zlostavljanja!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otvoreno govorila o zlostavljanju Asmina Durdžića i paklu kroz koji je, kako ona tvrdi, prošla sa njim.

STRAVIČNE FOTOGRAFIJE MODRE ANELI AHMIĆ: Na očevu sahranu došla sa masnicama na licu, osvanuli jezivi detalji Asminovog zlostavljanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube/printscreen

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su sinoć, tokom "Pitanja gledalaca", komentarisali Asmina Durdžića, njegove namere i osećanja prema Aneli, a Ahmićeva je, u jednom momentu zaplakala, kada je otkrila šta se dogodilo pre sahrane njenog oca:

- Mislim da će pokušati da je vrati, ali da ona neće želeti da pristane na to. Ne znam šta mora da se desi da se ona njemu vrati. Verujem da nema nikakve emocije prema tom čoveku i da nas dvoje ne budemo zajedno, smatram da mu se ne bi vratila - odgovorio je Janjuš.

- Asmin, teleća glavica će se raspitivati za njega. Za Aneli mislim da je folirant i da nema ni približno jake emocije kao što ih ima Janjuš. Ona je mene pitala s kim je Asmin bio u kolima dok je pričao sa mnom. Zašto je to pitala, ako je on ne zanima? Pitala je da li je bio tad sa Stanijom, dok smo pričali - kazala je Miljana.

 

- Ja više sumnjam u nekog drugog više nego kada je on u pitanju - kazao je Janjuš.

- Mene Asmin ovde ne iznenađue. On se ludo sad zabavlja, on nije normalan. Da sam Aneli, ja se ne bih iznenadila jer je on krenuo da se oglašava i da je spominje. On je jedva čekao da se to desi - istakla je Milena.

- Verujem u ljubav Aneli i Janjuša. Aneli bi satvarno bila otirač kada bi se vratila nakon svega Asminu. Ona je rekla da je on nju tukao tokom trudnoće - istakao je Lakić.

- Aneli, ja sam video neke slike gde se vide i masnice. Šta se desilo pre sahrane tvog oca? - upitao je voditelj.

- Stavila sam naočare pre sahrane svog oca. Nisam želela da moj brat vidi masnicu - kazala je Aneli.

- Kako da ne pričaš? Ti si to dopuštala, a taj monstum piše sve i svašta sad o tebi - istakao je Janjuš.

- Imam dete sa njim. Mislite da je to tako lako da govorim? - kazala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading