ANELI POKAZIVALA GOLE GRUDI MUŠKARCIMA, JANJUŠ JE UHVATIO NA DELU: Skandal u Eliti, košarkaš doživeo pomračenje!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa Aneli i Janjuša zbog njenog ponašanja, on otkrio šta sve zna o njoj.

ANELI POKAZIVALA GOLE GRUDI MUŠKARCIMA, JANJUŠ JE UHVATIO NA DELU: Skandal u Eliti, košarkaš doživeo pomračenje!

Foto: youtube.com/pink.rs

Noćas je u rijaliti programu "Elita" došlo do žestokog sukoba između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Sukob je eskalirao kada je Janjuš zamerio Aneli način na koji mu prebacuje stvari bez razloga. Aneli se pravdala ističući da je sve rekla u revoltu, dok je Janjuš istakao da nema razloga za svađu jer se oseća bolje i da kada je njoj teško, on to ne prebacuje. Ova situacija je izazvala veliku pažnju u "Eliti" i izazvala brojne reakcije gledalaca.

Očigledno je da je sukob bio izazvan nekim neizrečenim stvarima iz Aneline prošlosti, na koje je Janjuš aludirao, ali nije želeo da ih otkrije pred kamerama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Je l' hoćeš da ti nabrajam s kim si sve bila. 'Oćeš da ti nabrajam od kako si izbacila si*etine šta radiš? Ja nemam sitnice da mi ti zameraš. Prećutiš neke stvari ali nemoj da mi zameraš to što sam uradio - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Malo sam bolje i nema razloga da se svađamo, ja kad je tebi teško, ja to tebi ne prebacujem - rekao je Janjuš.

- Malopre si komentarisao nešto što uopšte veze sa vezom nema, to me je samo izrevoltiralo - rekla je Aneli.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić izazvao je brojne reakcije među učesnicima "Elite" i gledaocima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu, a polemike su se vodile o tome šta je tačno izazvalo ovakav sukob i kako će se odraziti na dalji tok događaja u rijalitiju.

Ova situacija definitivno obeležava noć u "Eliti" i ostavlja otvoreno pitanje o mogućim posledicama ovog sukoba među učesnicima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nauka

08.02.2024 12:01

Naučila Aneli dve reči koje "opravdavaju i spašavaju" mnoge stvari u Eliti. Nisam tako mislila nego sam bila "Izrevoltirana i u afektu" kažeš pa ono ružno i loše šta si rekla nije više ni ružno ni loše. To nije naučila u "nikojoj školi" ali nema veze, tu su vrsni učitelji i savetodavci Mića i Đedović a malo učiš i od ostalih kad pravdaju svoje uvrede i laži. Noćas se Aneđi zabrinula i potonula kad je čula da se "bivši muž sprema da priča" i zabolela je glava. Sad Mića i Đedović moraju da smišljaju nove strategije i priče te da uče Aneli šta i kako da priča. Kad ona izgovori nekoliko rečenica ( da je on još zaljubljen u nju, da ju je ostavio i prevario, da sve laže i da dođe na klupicu pa da ona za 5 minuta dokaže da on laže... ) i kad se upetlja , tada voditelj prozove učitelje i sveznalice (Miću i Đedovića ) da ispričaju kako je bilo, šta je sada i kako će biti. Pri tom, dvojac koji deluje kao "draga Saveta" (a upoznali su Aneli pre par meseci i ne znaju ništa o njenom životu od pre ) i dele svima svoje "stručno mišlje je" iz svih oblasti a svoju čast i moralnost daju za odbranu lika i dela do nedavno im nepoznate devojke. Zašto ? One koje je Mića branio i hvalio, savetovao u ljubavnim problemima, prođoše jako loše, ( izvređane, ponižavane i osramoćene ) u odnosu sa svojim rijaliti partnerima ( Dalila, Aleksandra, Anđela ), a Đedović ima običaj da okrene priču u nekom momentu pa da napada ono šta je branio. Najveća budalaština mi je pozi da Asmin dođe na klupicu pa da ona dokaže da on laže. Gluplje ne može ali, to je Aneli. Zašto da dođe ? Da li ona to zaslužuje nakon svega šta je pričala i optužila ga? Da bi joj Mića i Đedović rekli kako ga je "pobedila" kao Staniju ? Budalaštine. Ne verujem da je čovek budala pa da dođe a i da njima pruži još materijala kako bi imali tema za komentare za koje su plaćeni

Djuza

08.02.2024 12:27

Fejk ljubav...

djole

08.02.2024 15:28

Smorovi, Janjus polupan a Aneli lazljiva i pokvarena