ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE, JANJUŠU STIŽE BITNO OBAVEŠTENJE: Još se nije oporavio od Mihailovog samoubistva, a ovo ni ne sanja!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je od produkcije imala specijalni zahtev, Janjuš nema pojma o čemu se radi.

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE, JANJUŠU STIŽE BITNO OBAVEŠTENJE: Još se nije oporavio od Mihailovog samoubistva, a ovo ni ne sanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Aneli Ahmić, koja je nedavno obnovila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, odlučila je da ga iznenadi za Dan zaljubljenih. Kako bi mu priredila poseban doživljaj, Aneli se obratila Drvetu mudrosti za pomoć u organizaciji romantične večere.

Anelin plan za Dan zaljubljenih obuhvata večeru uz lagano muzičko okruženje koje će biti prilagođeno Janjuševićevim željama i potrebama. Nakon večere, njih dvoje bi se pridružili žurki, gde bi mogli da uživaju u društvu, razgovoru i, prema Anelinim rečima, da izvuku Janjuša iz lošeg stanja, u kom se nalazi zbog iznenadne smrti mlađeg brata, Mihaila.

Aneli je otišla u Rajski vrt i popričala sa Drvetom mudrosti, pa mu izložila svoju ideju i plan, a nema sumnje da će joj ono izaći u susret i obradovati Janjuša u ovakvim trenucima.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Volele bi da dobijem večeru. Za dan zaljubljenih da se to desi i da bude lagana neka muzika zbog Janjuša, zato što mu sad jedino to prija. Da se zapijemo, večeramo i posle toga da dođemo na žurku. Da malo pričamo, izvučem Janjuša iz lošeg stanja – rekla je Aneli Drvetu mudrosti.

Inače, nakon povratka u Elitu, Janjuš je svima otkrio da trpi torturu zbog veze sa Aneli, te da ga je i prijatelj upitao šta traži sa osobom poput nje, ali je on spreman da se bori za njihovu ljubav do kraja i ide protiv svih. Aneli mu je veoma zahvalna na svemu što radi za nju, pa je odlučila da se na ovaj način, makar malo, oduži za njegov trud i borbu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading