ŠA PREVARIO MIONU NA DAN ZALJUBLJENIH?! Jovanovićeva saznala šta joj je uradio iza leđa, nastala neviđena drama!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je saznala da je Ša bacio oko na drugu devojku, usledio haos tokom emisije.

ŠA PREVARIO MIONU NA DAN ZALJUBLJENIH?! Jovanovićeva saznala šta joj je uradio iza leđa, nastala neviđena drama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša razbesneo se kao nikada do sad nakon što ga je Miona Jovanović optužila da je tokom žurke merkao pevačicu Mirnu Košanin. Milan Milošević se našalio na taj račun tokom emisije "Pitanja gledalaca", a Miona je momentalno zamerila Ša ponašanje i napravila ljubomornu scenu:

- Je*ao me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko je*e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. Je*e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Zašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam - rekao je Ša.

- Smiri se - dodao je Terza.

- Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam merkao pevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene - kazao je Ša.

- Ti nju gledaš kao Boga - rekao je Terza.

- Da vidim da đuskaš to bi ti bilo poslednje đuskanje u životu -rekla je Miona.

- Poslednje će ti biti kada budeš opet đuskala sa pevačima. Ja njoj tražim celu noć da se grlimo i ljubimo na žurci, ona ide đuska sa pevačem -rekao je Ša.

- Ona je pevala Ša pesmu "drugu si hteo nisi se kleo", zamisli sa kakvim ona skrivenim porukama ulazi ovde -rekla je Miona.

- Ovde može svako da ti raz*ebe vezu, ali meni ne. Ona meni ne da mira Mićo, non stop me provocira kako da me ne pogode tako neke stvari, ona ne staje. Ja sam ovoj ženi lojalan totalno i to me boli što ona sumnja u moju vernost. Ja ne znam da li sam nju muvao ili šta sam radio da mi tako prebacuješ? -upitao je Ša.

- Kakva muvanja i ostala s*anja, ti i ja smo gledali i znam ko je ta devojka i kakve su to namere. Ja sinoć tražim pesmu i ona kaže može i na kraju nije otpevala do kraja večeri, a ide pesma za Nenada drugu si hteo nisi se kleo -rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading