LUTKA NA NADUVAVANJE JE UMISLILA DA JE PAMETNA! Vendi urnisala Maju Marinković, tvrdi da gori jer je Janjuš ne zarezuje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema tu nijedne vrste inteligencije u njenoj glavi, a to što Janjuš više ne želi ni da ispuši cigaretu sa njom!

LUTKA NA NADUVAVANJE JE UMISLILA DA JE PAMETNA! Vendi urnisala Maju Marinković, tvrdi da gori jer je Janjuš ne zarezuje! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Vesna Vukelić Vendi kaže da učesnica Elite Maja Marinković ne može da podnese što Marko Janjušević Janjuš ima sve bolkji odnos sa Aneli Ahmić, pa je nazvala plastičarkom koja liči na lutku na naduvavanje. 

- Maja je ispričala priča, nešto više kao ispušena muštikla. Već je poznato šta mislim o njoj, tako da je sve drugo davanje na značaju takvoj osobi, zato neću da dužim. Ona je kao lutka na naduvavanje, muškarci su je kao takvu pročitali i zato su je posle šutnuli. Nema tu nijedne vrste inteligencije u njenoj glavi, a to što Janjuš više ne želi ni da ispuši cigaretu sa njom mnogo toga govori, pre svega to da je za jednokratnu upotrebu - rekla je folkerka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vendi

 

Podsećamo, nedavno je došlo do velike svađe između Maje Marinković i Vendi u emisiji Ami dži Šou, kada su se pred milionskim auditorijumom sukobile.

- Ognjene, najfrapantije je što se prema njima ponšaš kao da su normalni, ti si za posmatranje - komentarisala je Vendi.

- Je l' to na moj račun? Postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto malo da dođu u žižu javnosti. Ja se ne pecam na nisko budžetne fore, primitivno je jer smo ovde, nismo pod šatorom da odgovaram na nisko budžete provokacije. Moja inteligencija mi ne dozvoljava - odbrusila je Marinkovićeva.

- Kad neko kaže da služi samo za k****, a pored njega stoji njegova devojka. Ona se ne povlači nego juri za tim muškarcem, to govori da ta osoba nema trunku dostojanstva - poručila je Vendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading