JANJUŠA IZVODE IZ ELITE ZBOG PRIJAVE! Ide direktno u policiju, odmah alarmirao advokate?!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je otkrio da napušta Elitu zbog prijave.

JANJUŠA IZVODE IZ ELITE ZBOG PRIJAVE! Ide direktno u policiju, odmah alarmirao advokate?!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aktuelni učesnik Elite, Marko Janjušević Janjuš i dan-danas ne prestaje da razmišlja o brojnim hejt porukama koje dobija gotovo svakodnevno, a koje je imao prilike da pročita, kada je napustio Elitu zbog pomena pokojnom bratu Mihailu, koji je izvršio samoubistvo.

Janjuš se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima, pa prepričao ukućanima šta ga je sačekalo, a sada je rešio da svima stane na put i sve poruke, pretnje i uvrede prijavi policiji.

Tokom razgovora sa Aneli Ahmić, Janjuš je otkrio da čeka da ga produkcija izvede iz Elite, kako bi uzeo svoj telefon i sve poruke prijavio policiji, a za to će biti zaduženi njegovi advokati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je bio vidno iznerviran i nije birao reči, a Aneli ga je samo nemo slušala. Još uvek se ne zna kada će Janjuš napustiti Elitu i prijaviti sve poruke, a ovaj njegov potez izazvao je lavinu komentara i burne reakcije na društvenim mrežama:

- Sve ću poruke naći, sve to što su mi pisali i sve će biti prijavljeno... Samo čekam da me izvedu. Lepo uzmem telefon i prijavim sve te poruke - rekao je besan Janjušević.

 

 

Korisnici društvenih mreža su krenuli momentalno da se oglašavaju i komentarišu Janjuševu odluku, pa mu poručili da čekaju tužbu i da će nastaviti po svom, jer je Janjuš u rijalitiju i normalno je da bude izložen različitim komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading