ANELI SKAKALA DO PLAFONA, JANJUŠ NE MOŽE DA PREDAHNE: Ahmićeva nikad sita vrele akcije, košarkaš posustao!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali su novu vrelu akciju u ranim jutarnjim časovima.

ANELI SKAKALA DO PLAFONA, JANJUŠ NE MOŽE DA PREDAHNE: Ahmićeva nikad sita vrele akcije, košarkaš posustao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su obnovili romansu i odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu, a kako se ona uselila u rehab, gde borave sada samo njih dvoje, publika ima priliku da neretko gleda njihove vrele akcije, posebno u ranim jutarnjim časovima.

Isto se dogodilo i danas, nakon uzbudljive žurke. Aneli je odlučila da se dodatno "zabavi" u krevetu, pa je tako priredila Janjušu nezaboravno iskustvo, a publika je ostala šokirana činjenicom da je Janjuš tako brzo zaboravio čuvenog Alena, kome je Aneli poručila da je čeka po izlasku iz Elite.

 

Podsetimo, po Janjuševom povratku u rijaliti, on je bio razočaran u Anelino ponašanje tokom njegovog odsustva i sve je delovalo da se njih dvoje neće ni pomiriti. Danima je govorio da bi mogao da spava sa bilo kojom devojkom, samo sa njom ne. Međutim, nije dugo izdržao u svojim uzaludnim obećanjima pred milionima, te je u ranim jutarnjim satima poklekao i dokazao još jednom da mu je vrela akcija preča od stava. 

Ono što je još više zgrozilo javnost, jeste činjenica da Janjuševa ćerka Kruna ne podržava njegove veze sa starletama, o čemu je sam pričao prilikom jednog svog intervjua:

- Poslednje dve nedelje "Zadruge" Kruna nije spavala, čekala je da izađem napolje. I kad god bi neko nešto loše rekao za mene, odmah bi mu odbrusila: "Nemojte da mi dirate tatu!" Ne mogu da živim bez nje, a ni ona bez mene. Prepametna je! Rekla mi je: "Šta ćeš, bre, sa starletama! Ja bih im otkinula ona napumpana usta!" - ispričao je Janjuš u jednom intervjuu  za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 14:07

Napolje sa bludnicima ! PETICIJA : Izbaciti bludnike prevarante ! Polovne guzice reklamiraju, roditelji male dece ! To majka! To otac ! MRŠ, bre !! Sramota šta je na televiziji ! Likuje opozicija ( evo dokaz) !

Dundo

24.01.2024 15:04

Sita dobro pogledaj moral sestre.Da nije Janjaus dosao, to bi radila i sa Munjezom ili Majcicom.Sestra ti nema kocnice niti kriterije ,vazan joj je samo sex,alkohol,opijati.Vodi je na lijecenje umjesto sto je opravdavas.