OBIČAN OLOŠ IZ BUJANOVCA: Taki Marinković urnisao Aneli, zbog ovih reči nastao bi KARAMBOL u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majin otac nije mogao da ostane imun nateške reči koje su pale!

OBIČAN OLOŠ IZ BUJANOVCA: Taki Marinković urnisao Aneli, zbog ovih reči nastao bi KARAMBOL u Šimanovcima!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić, ST/P.Divac

Nakon noćašnje svađe između njegove ćerke Maje Marinković i Aneli Ahmić u rijaliti programu "Elita", Taki Marinković se oglasio domaći medij. Svađa je eskalirala uvredama, a Aneli je podsetila ukućane i gledaoce na postupke Maje iz prethodnih sezona "Zadruge", na šta je Taki reagovao.

- Videli smo svi Majine rane radove. Zašto oni gledaju šta je Maja radila nekada?! Zašto ne gledaju šta sad Maja radi i kako se ponaša? Sve smo videli šta je ranije radila... Ne bih mnogo davao nebitnima na značaju, tim osobama koje Maja jede za doručak, te, što nose kofere... Ja, gospodin, da se spuštam na nivo tog ološa, jedne obične k**** iz Bujanovca - poručio je Taki.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

Maja je, inače, nedavno otpisala Slađu Lazić Blindu Poršelinu, sa kojom se više ne druži.

- To je njihova stvar. Maja je verovatno osetila da to nije iskreno prijateljstvo, pa je to prekinula. Maja nimalo nije naivna, čim je osetila da tu nešto nije kako treba... - prokomentarisao je za Pink.rs Taki.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Taki Marinković i Slađa Lazić

Inače, poslednjih nekoliko dana Maja i Aneli brutalno ratuju, a iako su mnogi očekivali i navijali za pomirenje Marinkovićeve sa Janjušem, do toga ipak nije došlo, već je on u nedelju tokom noći odlučio da popusti i Aneli da novu šansu za njihovu ljubavnu priču, iako je govorio da je kod njega završila za ceo život. Iako su Maja i Janjuš smirili strasti, ostaje da vidimo da li će on ćutati na sve uvrede koje njegova bivša devojka govori Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nole

23.01.2024 16:13

Taki ko je kriv Maji sto nije iskoristila Bilala za brak.Mali zavrsava informatiku ,ima dedu koji ima fabriku mesa ,njegovi je bili prihvatili ali Maja nije mogla bez ludila rijalitija ili bolje receno ti jer tebe izdrzava

Iskra

23.01.2024 22:19

Matori perverznjak! Fuujjj