SNIMAK ANELINOG BAHANALISANJA U HOTELSKOJ SOBI OBIŠAO INTERNET: Polugola pravila lom, društvo joj pravila i sestra!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je na sve načine pokušavala da postane popularna, snimak iz hotelske sobe sada kruži društvenim mrežama.

SNIMAK ANELINOG BAHANALISANJA U HOTELSKOJ SOBI OBIŠAO INTERNET: Polugola pravila lom, društvo joj pravila i sestra!

Foto: ATA Images, PInk

Aneli Ahmić, danas jedna od najaktuelnijih ličnosti iz Bele kuće, pre ulaska u rijaliti, aktivno je tragala za svojim mestom pod svetlima reflektora. Nedavno se pojavio snimak od pre osam godina, u kojem Aneli i njena sestra Sita učestvuju u emisiji "Zvezda na 24 sata", te se može videti Aneli kako vešto koristi svoju tadašnju popularnost koja je trajala samo jedan dan.

Na početku emisije, voditelj je najavio sestre Ahmić kao devojke koje teže popularnosti i sanjaju o ulasku u rijaliti. U tom trenutku, Aneli i Sita su izgledale dosta drugačije nego danas, a nakon izlaska iz hotelskih soba, uputile su se u restoran u jednoj šumi u Beogradu, vozeći se u luksuznom automobilu marke Mercedes.

U toku emisije, Aneli je isticala svoj status javne ličnosti, tvrdeći da su poznate u Dubrovniku i Sarajevu, te da uživaju veliku podršku na društvenim mrežama. Ipak, kada je došlo vreme za kviz opšteg znanja, ni Aneli ni Sita nisu uspele da daju nijedan tačan odgovor.

U izazovima koje su imale u emisiji, poput uloge konobarice i spremačice, sestre Ahmić su se sjajno snašle. Međutim, u jednom lokalu gde je Aneli imala zadatak da konobariše, nije davala račune, što se nije svidelo vlasniku lokala.

- Mi je smo javne ličnosti, nas svako zna. Ko zna Dubrovnik zna i nas. Ko zna Sarajevo zna nas. Mi nismo nepoznati ljudi, imamo veliku podršku na društvenim mrežama. Mi nismo nepoznate - govorila je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Deco

23.01.2024 16:16

Sve na stranu ali njen bivsi muz se prosipa po instagramu.Optuzuje novinare,Pink tv,produkciju ,iznosi podatke koje on nije mogao znati i koje mu Stanija govori o novinarima,samo da bi mu ljubavnica bila u medijima.

Snezana

23.01.2024 18:03

Janjus se usrecio sa njima. Strasno! Nije mi jasno zasto je u Eliti vecina brani? Zasto se ne unose ovakve informacije? Zasto je Aleks napadana zbog Bujanovca a ova ne? Ko stiti Àneli u Eliti? Ko je stiti i zasto?

Odgovori 10 1
Lena

23.01.2024 18:16

Razapinju Aleksandru, Staniju, a vidi ovu kakva je i sta je radila i sa kim je sve bila. Ko nju stiti? Zasto? Pokazite im ove slike. Unesite informaciju za Bujanovac kao za Aleks, pa da cujemo sta ce joj Janjus i ostali reci. Obican olos je ta devojka. Zasto dozvoljavate da je brane ljudi tamo a da ne znaju prave informacije o njoj?

Odgovori 10 1
Melanija

23.01.2024 18:37

@Lena - Šta ste zapeli za Bujanovac lep srpski gradić. Grad ko grad.