ANELI KRIJE OD JANJUŠA AFERU SA POZNATIM REPEROM?! Pojavile se nove slike, njenim skandalima nema kraja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile šok fotografije!

ANELI KRIJE OD JANJUŠA AFERU SA POZNATIM REPEROM?! Pojavile se nove slike, njenim skandalima nema kraja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić često izaziva brojne reakcije javnosti svojim učešćem u rijaliti programu "Elita". Danas je Osman Karić objavio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj Aneli pozira sa Gastozom.

Ova fotografija izazvala je iznenađenje među fanovima, jer su njih dvoje na njoj delovali veoma prisno, zagrljeni. Oskudno obučena Aneli istakla je bujne silikonske grudi, dok se pored nje na slici nalazi i Gastoz sa Anelinom majkom.


Poznato je da je Anelina sestra Sita bila deo rijalitija "Parovi", pa je verovatno na taj način i došlo do poznanstva sa reperom, jer je on bio dva puta pobednik pomenutog rijalitija. 
Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Gastoz

Anelin odnos sa Gastozom i neočekivana fotografija iz prošlosti definitivno su izazvali veliko interesovanje javnosti, a po komentarima na društvenim mrežama vidi se da publika navija da ove informacije dođu do Ahmićeve, kako bi svi čuli njenu reakciju, ali i videli šta bi na to rekao njen parnter Marko Janjušević Janjuš, sa kojim se u nedelju pomirila i ponovo uplovila u ljubavnu vezu. 

Podsećamo, Stanija Dobrojević je u emsiji "Pitam za druga" otkrila da je Aneli bila sa istim muškarcem kao trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, kao i da je radila u Bujanovcu, dok je Asmin Durdžić danas podelio i fotografiju, za koju kaže da je uslikana tokom Anelinog boravka na pomenutoj lokaciji. 

Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

Republika

Foto: Google Maps, Pink

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading