JANJUŠ PUKAO 80.000 EVRA: Ovo mu je uništilo život, propustio priliku koja se ne dobija dva puta!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu znali ove detalje iz života bivšeg košarkaša!

JANJUŠ PUKAO 80.000 EVRA: Ovo mu je uništilo život, propustio priliku koja se ne dobija dva puta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je jedan od učesnika rijalitija koji je svojom životnom pričom privukao pažnju javnosti. Iako se dugo bavio košarkom, nije postigao značajniji uspeh u toj oblasti. Kako je sam istakao, propustio je priliku da potpiše unosan ugovor sa jednim bugarskim klubom, što je bio jedan od ključnih momenata u njegovoj karijeri.

Pored sportske karijere, Janjušević je otvorio i svoju borbu sa porocima, posebno kockom. Iako je priznao da je izgubio značajnu sumu novca u kockarskim igrama, istakao je da nikada nije izgubio imovinu, stan ili kuću. Ipak, svestan je štete koju mu je kocka nanela i tvrdi da je zauvek završio sa tim porokom.

- Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkohol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao sj*bala me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo... Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost - pričao je Janjuš. 

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Marko Janjušević Janjuš

- Sećam se, sedeo sam s društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću... Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao - ispričao je Janjušević jednom prilikom prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading