JANJUŠEVA ĆERKA OČAJNA ZBOG NJEGOVE VEZE SA ANELI: Kuka na sav glas, ne želi da joj STARLETA bude maćeha!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je i sam govorio Janjuš, Kruni se ne dopadaju njegove veze sa starletama, pa tako ne podržava ni ljubav sa Aneli.

JANJUŠEVA ĆERKA OČAJNA ZBOG NJEGOVE VEZE SA ANELI: Kuka na sav glas, ne želi da joj STARLETA bude maćeha!

Foto: E stockk

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš, poznat po svojim turbulentnim ljubavnim pričama, svoju karijeru je započeo kao košarkaš, obilazeći pola sveta igrajući ovaj sport. Igrao je u zemljama poput Španije, Češke, Slovenije i Kipra, ali danas gleda na svoju košarkašku karijeru s razočaranjem, smatrajući da je mogao postići mnogo više. U jednom intervjuu je otkrio da mu je bilo teško kada je propao ozbiljan ugovor sa velikim bugarskim klubom zbog zahteva uprave kluba za veliku količinu novca. Iako je imao prilike za nove ugovore, smatra da iz njih nije mogla da se planira neka budućnost.

Pored košarke i žena, Janjuš je razvio i jedan porok - kocku. Iako su ga mnogi optuživali da je potrošio mnogo novca na kocku, on ističe da nikada nije izgubio imovinu, stan ili kuću, već samo novac koji je imao u tom trenutku. Tvrdi da je ukupno izgubio oko 80.000 evra na kocki, ali ističe da je sada završio sa tim porokom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je priznao da je njegova ćerka Kruna saznala za njegovu vezu sa Majom Marinković, ali ga i dalje voli i brani ga od svih loših priča. Ističe da ne može da zamisli život bez svoje ćerke, koju opisuje kao veoma pametnu i zaštitnički nastrojenu prema njemu. Međutim, nije sama Maja u pitanju, već i sadašnja izabranica, Aneli Ahmić:

- Poslednje dve nedelje "Zadruge" Kruna nije spavala, čekala je da izađem napolje. I kad god bi neko nešto loše rekao za mene, odmah bi mu odbrusila: "Nemojte da mi dirate tatu!" Ne mogu da živim bez nje, a ni ona bez mene. Prepametna je! Rekla mi je: "Šta ćeš, bre, sa starletama! Ja bih im otkinula ona napumpana usta!" - ispričao je Janjuš u jednom intervjuu  za "Informer".

Republika

Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Melanija

23.01.2024 12:42

Ne koristite decu za vaše kombunatorike. Onomadne ste objavili da je pokojni Janjušev brat više preferirao "Novu snajku" (Maju) od "Stare" i nerođeno dete od Krune. Janjuševa supruga je i pored toga dostojno ispratila pokojnika ali kada Kruna sazna šta joj je pokojni ujak želeo. Malo ste se zaigrali...

Pop

23.01.2024 12:44

Aneli se plasi Janjusa.Ako je tako dok se zabavljaju sta ce biti kasnije.Njena sestra aminuje takvu vezu u kome joj sestra ima servilan polozaj.Kaze joj sestra to je ljubav.Cini se da njena sestra ne zna sta je ljubav.

Bas

23.01.2024 14:15

Pametnije dete od oca.

kraki

23.01.2024 21:26

Smucilo se deteu da gleda dve mrcine koje se valjaju po krevetu citav dan