PRAVO LICE FILIPA CARA SVE ZGROZILO: Procurila PRAVA PREPISKA - reči koje je uputio će vas NAJEŽITI!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car pokazao kako se zapravo ponaša kada nisu upaljene kamere.

PRAVO LICE FILIPA CARA SVE ZGROZILO: Procurila PRAVA PREPISKA - reči koje je uputio će vas NAJEŽITI!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bivši rijaliti igrač Filip Car ponovo je privukao pažnju javnosti, ovog puta objavom prepiske sa jednom Instagram stranicom koja se bavi numerologijom. U prepisci koju je objavio na svom profilu, može se videti kako je Filip bio vrlo bezobrazan i neljubazan prema osobi sa navedene stranice.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


U prepisci koja je brzo postala viralna, Filip je odbio ponudu za gledanje u numerologiju, izražavajući svoje negativno mišljenje o toj praksi na vrlo nepristojan način. "Nemam vremena za ovakve gluposti", napisao je Filip, što je izazvalo oštru reakciju osobe sa stranice za numerologiju.

Osoba sa Instagram stranice za numerologiju, čiji identitet nije otkriven, uzvratila je Filipu istom merom, iznenađena njegovim bezobraznim tonom.

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

- Pozdrav, recite mi je l' gledate u WC šolju ili kako to ide? - upitao je bezobrazno Car, te je dobio odgovor:

- Neprofesionalno sa vaše strane, s obzirom na to da se bavite javnim poslom. U svakom slučaju hvala. 

Ova prepiska izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o Filipovom ponašanju. Dok su neki podržali Filipa u izražavanju svojih stavova, drugi su osudili njegov neljubazan ton i nedostatak poštovanja prema osobi koja mu je ponudila svoju uslugu.

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


Iako je Filip Car poznat po svom kontroverznom ponašanju, ova prepiska sa Instagram stranicom za numerologiju pokazala je još jednu njegovu nekonvencionalnu stranu. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će Filip promeniti svoj stav o numerologiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 14:16

Filip Car je negativna ličnost, da - ali NIJE NI MALO GLUP : naravno da je pametan što NE veruje u "bajalice : idi mu - dođi mu". Bar toliko zna. Ovde PLUS za Cara ! Svaka mu čast !!