CAR SE VRAĆA NA STARO, NAKON BURNOG RASKIDA SA TRUDNOM ALEKSANDROM: Bacio se u "promet", pa obradovao devojke!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je objavio novu fotografiju, kojom je "objasnio" da je ponovo slobodan.

CAR SE VRAĆA NA STARO, NAKON BURNOG RASKIDA SA TRUDNOM ALEKSANDROM: Bacio se u "promet", pa obradovao devojke!

Foto: ATA Images

Trudna starleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima drugog stanja, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi misle da su upućeni Filipu Caru, ocu njenog deteta, sa kojim je imala kako buran raskid. 

Naime, sada na Instagram profilu Aleksandra Nikolić objavila je status, u kom su mnogi pronašli baš Filipovo ime, naročito zbog smajlija koji je ostavila ispod poruke koju je nosila slika. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, ali život baš i nema prijatne metode za to - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra na Instagramu, a ispod nje je ostavila emotikon koji namiguje, koji inače ljudi koriste kako bi nekom uputili jasnu poruku, provokaciju, ili kada žele da najave neku vrstu osvete. 

Filip nije komentarisao ovu njenu objavu, ali je podelio novu fotografiju, na kojoj pozira potpuno sam, pa se čini da se bacio u "promet" nakon raskida i da je odlučio svim devojkama da stavi do znanja da je ponovo slobodan.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car, Instagram

 

Podsetimo, Maja Marinković, koja trenutno boravi u "Eliti", priznala je da je i dalje zaljubljena u njega i da bi volela videti ga ponovo u rijalitiju, a prijateljica Stanija Dobrojević saopštila joj je lepe vesti, odnosno činjenicu da je Car raskinuo sa trudnom Aleksandrom i da je ponovo slobodan, što je njoj dalo novu nadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading