ANĐELA ŠPARAVALO PLJUNULA NA MAJČINE SUZE: Takmičarka zadala NIZAK UDARAC porodici, OVE REČI bole!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo upozorena u Eliti!

ANĐELA ŠPARAVALO PLJUNULA NA MAJČINE SUZE: Takmičarka zadala NIZAK UDARAC porodici, OVE REČI bole!

Foto: Pink

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" odigrale su se još jedne nominacije, tokom kojih su takmičari birali koga će poslati u borbu za opstanak na imanju u Šimanovcima. Takmičarka Žana Omnia Đorđević Milinković imala je potrebu da se obrati Anđeli Šparavalo, koja je bila potrčko ove nedelje, te joj je upustila upozorenje da razmisli o suzama njene majke. 

Podsetimo, majka Anđele Šparavalo ušla je u Elitu kako bi pokušala da ćerku dozove svesti, ali čak ni njene suze, ni informacija da joj je baba završila u bolnici zbog veze sa Bojanom Pavlović nisu urodile plodom da se njih dve rastave. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia Elita 7

- Plač Anđeline majke mi je ostao u sećanju, razarao mi je dušu. Anđela je plakala, rekla je mami da će obratiti pažnju na ponašanje i skloniti se od Bojane, a onda je opet sve po starom uradila. Anđela, nije do tvog istopolnog odnosa, koliko do toga da te reči ne prate dela. Smatram da je svako Anđelino izlaganje jedna velika laž. Što se tiče Munje, on ne može da se usaglasi sa mojim stavovima. Zamerila sam ti jer si mi rekao da lupetam gluposti. Imaš pravo da bitišep u rijalitiju kako želiš. Nominujem Anđelu - kazala je Žana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita 7

 

- Moram samo da kažem da sam ja Anđelu priznala kao devojku, uskoro bi nam bila mesečnica jer nismo zajedno. Nisam se folirala, kao što se neki ovde foliraju - dodala je Bojana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading