JANJUŠ HITNO NAPUŠTA "ELITU", PRODUKCIJA IZDALA SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Nakon SAHRANE pokojnog brata, ponovo odlazi!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš napušta rijaliti ,,Elitu"!

JANJUŠ HITNO NAPUŠTA "ELITU", PRODUKCIJA IZDALA SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Nakon SAHRANE pokojnog brata, ponovo odlazi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras, gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj epizodi "Ami G šoua" na TV Pink, gde će voditelj Ognjen Amidžić ugostiti aktuelne učesnike rijaliti programa "Elita". U prvom delu emisije, fokus će biti na razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se nedavno vratio u Belu kuću nakon porodične tragedije.

Nakon gubitka mlađeg brata Mihaila, Janjuš je napustio "Elitu" i proveo neko vreme sa porodicom u Prijepolju. Ovo će biti prilika da gledaoci čuju kako je Janjuš doživeo ovaj težak period, kako je izgledalo odrastanje sa Mihailom, kao i koliko mu je značila podrška bivše supruge Ene i aktuelnih učesnika "Elite". Takođe, Janjuš će se osvrnuti na svoj odnos sa Anelom Ahmićem nakon povratka u rijaliti.

Foto: Pink

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 


Ognjen Amidžić je za sve goste pripremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, što će dodatno začiniti večerašnji program. Gledaoci će imati priliku da prate emisiju od 22 časa na televiziji Pink i uživaju u intrigantnom razgovoru sa aktuelnim učesnicima "Elite".

Podsetimo, Janjušević se u petak nakon pauze od tri nedelje vratio pred kamere na imanje u Šimanovcima, gde su ga dočekali cimeri, sa kojima je podelio bojne detalje o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Veoiku pažnju privuklo je ponašanje Aneli Ahmić, koja se po svaku cenu trudi da popravi odnose sa njim i pnovo uđe u vezu, ali on to odbija, jer kako kaže video je stvari koje su ga razočarale i porušile mu sliku o njihovom odnosu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading