ANELI NAPUSTILA BELU KUĆU: Posle turbuletne noći odlučila da POBEGNE!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez koji niko nije očekivao!

ANELI NAPUSTILA BELU KUĆU: Posle turbuletne noći odlučila da POBEGNE!

Foto: Pink

Aneli Ahmić je konačno odlučila da progovori o izvesnom Alenu, o kome se spekulisalo nakon posete njene majke. Iako je više puta negirala i menjala priču, Aneli je sada odlučila da iznese svoju verziju događaja. Nakon što je bila suočena sa pitanjima voditelja Milana Miloševića i kritikama od strane Marka Janjuševića Janjuša, Aneli je odlučila da progovori o detaljima. 

Ona je jako loše podnela kritike koje je sinoć pretrpela i osude koje je dobila od svojih cimera, a pogotovo reči koje je izgovorio Janjuš i priznanje da je razočaran u nju, zbog njene reakcije koju je imala nakon što se on vratio i saopštio tragične vesti. 

Aneli je nakon toga donela šok potez da napusti Belu kuću i više ne spava u spavaćoj sobi u svom krevetu, već da preseli posteljinu u pab "Prijatelji" kod Lepog Miće, kako bi imala konstantno njegovu podršku, ali se verovatno i pomerila od osuđivačkih pogleda koje sve više dobija od svojih cimera, zbog sebičnog ponašanje koje je pokazala. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić napustila Belu kuću i prešla na pab

Inače, Aneli je sinoć u emsiiji "Pretres nedelje" konačno progovorila o oženjenom Alenu, za kog je pitala svoju majku kad je došla povodom posete za Novu godinu. 

Meni je smešno da o tome pričam. Mama je došla tu, pomenula ime tog Alena. Janjuše, ti si mene povredio. Rekao si da je Maja više uradila, nego ja. Svima je sad ovde u interesu da mene... Boli me k*rac za to. Mene više ne zanima ovo! Ja više nisam za ovo, nisam psihički stabilna, boli me k*rca za narod koji će me osuditi. Janjuš je došao ovde, čitao neke natpise... Alen je osoba koju poznajem godinama. Pre Asmina smo se simpatizirali, nismo nikad ništa imali. Zaklela sam se u svoje dete - besnela je Ahmićeva, pa nastavila:

Ne mogu da pričam sve, da ne bih povezala neke ljude. Imali smo neke simpatije, ali nije to bilo ništa strašno. Pre nego što sam došla... Ne mogu da pričam, jer ne želim da petljam druge ljude - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading