OVO JE OŽENJENI ALEN O KOJEM BRUJI ELITA: Sad je jasno zbog čega je Aneli ODLEPILA za njim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.01.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njega se trese Bela kuća!

OVO JE OŽENJENI ALEN O KOJEM BRUJI ELITA: Sad je jasno zbog čega je Aneli ODLEPILA za njim! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Takmičarka "EliteAneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije zbog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti. Tokom noći tenzija je rasla, a najveći haos napravilo je spominjanje izvesnog Alena, za kojeg je Aneli pitala majku kad je došla povodom novogodišnje posete. 

Aneli se povukla u sobu gde je razgovarala sa Markom Đedovićem o svojim osećanjima. Istakla je da je oduvek želela da ima takvog čoveka pored sebe, naglašavajući Alenove kvalitete kao što su fin i kulturno ponašanje, kao i njegovu dobrotu i spremnost za mirno rešavanje sukoba. Ovo je prvi put da je Aneli cimerima ali u publici dala opis Alena, pa sad svi bolje mogu da izgrade sliku o imućnom čoveku o kojem već danima bruje mediji, ali i Bela kuća. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ja sam vazda govorila da bih volela takvog čoveka pored sebe. Videla sam njegove kvalitete - rekla je Aneli. 

- A kako izgleda? - pitao je Marko. 

- Fino, kulturno. Ne kao kriminalac. To sam govorila i pre Asmina. Jer je stvarno dobrica. Neće da se svađa - odgovorila je Ahmićeva.

- To ti je top, ko bi te trpeo - odgovorio je Đedović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Janjuš se sinoć za vreme reklama doživeo emotivni slom, a jasno je koliko mu na svu muku nakon samoubistva najmlađeg brata, teško pada i ljubavna izdaja koju je doživeo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading