ANELINA ĆERKA PRAVI HAOS: Isplivali šok detalji iz porodične kuće - dete noćima nema mira, a kad vidi majku ZALEPI ZA TELEVIZOR!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rijaliti učesnice obelodanila šok detalje iz porodične kuće!

ANELINA ĆERKA PRAVI HAOS: Isplivali šok detalji iz porodične kuće - dete noćima nema mira, a kad vidi majku ZALEPI ZA TELEVIZOR!

Foto: Pink

Takmičarka "EliteAneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije zbog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti. Tokom noći tenzija je rasla, a najveći haos napravilo je spominjanje izvesnog Alena, za kojeg je Aneli pitala majku kad je došla povodom novogodišnje posete. 

Aneli je otkrila da je Alen bio njen prijatelj godinama, ističući njegove kvalitete kao vrlo kulturne i plemenite osobe. Naglasila je da je Alen bio tu za njenu porodicu u teškim trenucima, kao što je bio slučaj prilikom sahrane njenog oca. Svoj odnos sa Alenom opisala je kao familijarno dobar, ističući da je oduvek želela takvu osobu pored sebe.

Republika

Foto: Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Nakon celonoćne drame za domaći medij oglasila se Anelina majka, koja je otkrila da je jako loše zbog trenutnih dešavanja, koja takođe utiču i na njenu unuku, koju ne može da odlepi od televizora na kojem vidi majku. 

U šoku sam! Nora mi je doživela šok, jedva sam je odlepila od TV-a! Morala sam da ga ugasim, jedva sam je uspavala! Ako voli Janjuš Aneli, ne treba učestvovati u ovom lincu svih ukućana. Nije imala sa Alenom ništa, a i da su simpatije bile, pa šta sad? Janjušu ne zameram jer je uništen emocionalno… Čini mi se da bi čak malo kasnije prigrlio Aneli - poručila je Anelia majka za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić posetila majke za Novu godinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rain

16.01.2024 19:21

Mala odrasta u tako jednoj zdravoj sredini ,nastoje da joj aktivnostima zaokupe paznju, kako ne bi osjetila prazninu nedostatka oca i majke.Stvarno kada malo bolje pogledas,mala je pored zivog oca ,njegove familije i majke koja je otisla da im zaradi za koru hljeba siroce.Milica sa zenske strane treba pustiti Aneli na par dana da bude sa malom,to je ljudski .Zao mi Nore,dok joj se tata i deda bore za Staniju od 40 godina je li je ko uvrijedio malu ogovaraju na drustvenim mrezama da cak nije ni njihova krv.