PRVO OGLAŠAVANJE ANELINOG IMUĆNOG BIZNISMENA: Ove Alenove reči bi dokrajčile Ahmićevu!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove teme trese se imanje u Šimanovcima!

PRVO OGLAŠAVANJE ANELINOG IMUĆNOG BIZNISMENA: Ove Alenove reči bi dokrajčile Ahmićevu!

Foto: ATA Images

U poslednjem izdanju rijalitija "Elita", gledaoci su imali priliku da prisustvuju žestokom sukobu između bivših partnera, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Glavni povod za ovaj sukob jeste izvesni Alen, o kom je Aneli razgovarala sa majkom Jasnom tokom novogodišnjih poseta porodica. Aneli je bilo veoma važno da istakne kako Alen nije imao nikakvu ljubavnu ulogu u njenom životu, već da su njih dvoje bili samo prijatelji.

Aneli je otkrila da je Alen bio njen prijatelj godinama, ističući njegove kvalitete kao vrlo kulturne i plemenite osobe. Naglasila je da je Alen bio tu za njenu porodicu u teškim trenucima, kao što je bio slučaj prilikom sahrane njenog oca. Svoj odnos sa Alenom opisala je kao familijarno dobar, ističući da je oduvek želela takvu osobu pored sebe.

Republika

Foto: Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Domaći medij pokušao je da stupi u kontakt sa Alenom i dobije izjavu povodom njegnov odnosa sa Aneli, ali je on odbio da se meša u rijaliti teme i uopšte oglašava povodom svega što poslednjih dana trese javnost, saznaje Pink.rs. 

Aneli sigurno ne bi bilo svejedno kad bi znala da je njen, kako ona kaže prijatelj, odlučio da ostane bez komentara kad je ona u pitanju, pogotovo u trenutku kad je dobila šut-kartu od Janjuša. 

Ovaj sukob između Janjuša i Aneli, kao i uloga Alena u celoj priči, definitivno su izazvali pažnju miliona gledalaca i postali glavna tema rasprava ovoj nedelji. S obzirom na emotivnu napetost i kompleksnost odnosa među učesnicima rijalitija, sigurno je da će ova situacija i dalje intrigirati javnost i pratitioci "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading