JANJUŠ I ANELI VARAJU NAROD? Kamera ih uhvatila kako prave DOGOVOR, na pomolu POMIRENJE!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog razgovora usijale su se društvene mreže!

JANJUŠ I ANELI VARAJU NAROD? Kamera ih uhvatila kako prave DOGOVOR, na pomolu POMIRENJE!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

On se u petak nakon pauze od tri nedelje vratio pred kamere na imanje u Šimanovcima, gde su ga dočekali cimeri, sa kojima je podelio bojne detalje o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. 

Veoiku pažnju privuklo je ponašanje Aneli Ahmić, koja se po svaku cenu trudi da popravi odnose sa njim i pnovo uđe u vezu, ali on to odbija, jer kako kaže video je stvari koje su ga razočarale i porušile mu sliku o njihovom odnosu. 

Međutim, danas je jedan njihov razgovor privukao veliku pažnju, a radi se p trenutki kad je Ahmićeva prišla Janjušu i pitala ga da joj napravi kafu, a on to nije odbio, već rekao da će uraditi, zbog čega su mnogi na društvenim mrežama pomislili da njih dvoje imaju dogovor i da se pomirenje vrlo brzo sprema. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Fali mi da mi napraviš onaj nes - rekla je Aneli.

- Napraviću ti - dodao je Janjuš.

Kada? - upitala je Ahmićeva. 

Videćemo, napraviću ti - poručio je bivši košarkaš. 

Mnoge zanima kako će ovaj odnos da se razvija u narednim danima, a sigurno će neke stvari da se raščivijaju već večeras u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading