MIONINA PORODICA SPREMA OSVETU ZA ŠA: Njen BIVŠI spreman za ulazak u Elitu!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Aleksiću Ša se sprema opasna osveta porodice Mione Jovanović!

MIONINA PORODICA SPREMA OSVETU ZA ŠA: Njen BIVŠI spreman za ulazak u Elitu!

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Rijaliti par iz ,,Elite 7" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svakodnevno se svađaju i reper se  sada boji da će ga ona ostaviti nakon što je saznala da je roditelji ne podržaju. Kako se šuška, Mionina porodica svim silama pokušava da ubedi njenog bivšeg momka, MMA borca Stanislava krogaka da uđe u Elitu na nekoliko sati i da popriča sa njihovom ćerkom o njenom ponašanju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Mionini roditelji se nadaju da će mlada pevačica kada ugleda bivšeg dečka i kada sa njim popriča da će shvatiti da je vreme da zauvek ostavi Nenada. Njena mama je očajna i nikad neće prihvatiti Ša za zueta, a sada se plaši da će on da uništi njenu ćerku kao što je Taru Simov i bivšu suprugu Vanju. 

 

 

- Mionini jako vole Stanislava i pokušavaju da ga ubede da uđe samo da popriča sa Mionom na sat vremena. Kao što je Matea razgovarala sa Matorom, tako da uše i on. Misle da ako ga vidi Miona da će da ostavi Ša. Oni Ša ne mogu da smisle, nadaju se da se Stanislav i ona pomire, zato ga i ubeđuju da popriča sa njom. Kada bi se videli i zagrlili shvatili bi koliko se vole i dalje. Ša loše utiče na Mionu, njena mama je očajna - priča izvor blizak Mioninoj porodici za Svet i nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Čovek ima toliko godina, on se svađa, on prebacuje, ono ponašanje je neprimereno i za decu od deset godina, kamoli za njega. Mionini samo žele da se ona dozove pameti i misle da bivši može tu da im pomogne.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading