ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE ZBOG MIONE, ONA GA DOVELA DO LUDILA: Dramatična situacija u Eliti, jedva se obuzdali!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni haos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE ZBOG MIONE, ONA GA DOVELA DO LUDILA: Dramatična situacija u Eliti, jedva se obuzdali!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularni učesnici rijalitija "Elita 7", Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem u krevetu. Njihova igra je izazvala mnogo pažnje i komentara među gledaocima, ali i izazvala dosta kontroverzi.

U jednom trenutku, njihova igra je eskalirala do tačke fizičkog sukoba, ali je brzo postalo jasno da se radi o šali i da oboje uživaju u tome. Ova neobična situacija između njih dvoje je izazvala različite reakcije kod publike, ali je svakako ostavila utisak kao jedan od najupečatljivijih momenata u poslednjim epizodama ovog para.


Nakon ovog incidenta, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i spekulacija o prirodi odnosa između Ša i Mione. Mnogi su osudili njihovo ponašanje, dok su drugi smatrali da je reč o običnoj šali koja je možda malo preterala. Bez obzira na različite stavove, jedno je sigurno - ova situacija je podigla dosta prašine i postala glavna tema razgovora među fanovima rijalitija.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković Elita 7

 

- Maju je zabolelo što sam joj rekla da nema temu ovde, što spominje prethodnu zadrugu neka ubaci neku novu temu. Ja ničiji potrčko, nikad nisam bila, to meni moj karakter ne dozvoljava. Ne grmiš uopšte, nema te nigde, više nisi toliko bitna kao ranije, nema te nigde, non stop spavaš. Ja sam savršena sama po sebi, nisam morala da se izoperišem cela kako bi ličila na nešto. Ja tebe toliko bolim da to nije dobro, shvati da se kolo sreće okreće, čijeg si tatu ukrala od jadne devojčice. Plastik fantastik, sve si promenila na sebi, imaš dupe kao ormar, ona meni nije bila prijatelj nikad bila mi je samo rijaliti koleginica - odbrusila je Miona Maji Marinković. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading