PODNETA NOVA TUŽBA: Haos u Eliti, Ša doživeo nervni slom!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ponovo u crvenom, urla iz sveg glasa!

PODNETA NOVA TUŽBA: Haos u Eliti, Ša doživeo nervni slom!

Foto: Shutterstok

Danas je u rijalitiju "Elita" došlo do nove žestoka svađe između Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša. Ovaj sukob traje već danima i izeđu njih padaju najstrašnije uvode, čak je i obezbeđenje nekoliko puta moralo da reaguje. 

Danas su se posvađali pred punom dnevnom sobom, a reper je ponovo urlao na Stanića i pretio mu tužbom. 

- Debilu, vidiš da ja čekam na red, već je zauzeto, ja sam ti rekao da se malo normalnije ponašaš prema meni, nemoj da me provociraš da ti ne bi je*ao majku - rekao je Ša.

Samo tražite razlog da me napušite, drsko, ja ne perem garderobu u wc šolji, ja od vas ne mogu da operem moje stvari. Ja perem u lavabou ne perem u tuš kabini. Svi me dirate, ja se i dalje oporavljam od Aneline izdaje a vi me konstantno napadate - govorio je Stanić. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić i Miona Jovanović

Slušaj ga molim te oporavlja se od izdaje, hit majke mi. Ja te nisam maltretirala samo sam ti rekla da treba da sačekaš na red. Gledaoci su te osudili zbog osude prijatelja - umešala se Miona.

- Ja ću tebe da tužim za seksualno uznemiravanje, ja sam strejt, on me napada, seksualno me uznemirava, gledaš me u polne organe dok se tuširam i idem u wc. Ide tuzžba za gledanje u moju bu*u i moj gl*vić - nastavio je Ša.

- Spomeni mu advokata onda će da te ostavi na miru, samo mu pripreti sa tim, on će odma da se izgubi - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading