MIONIN BIVŠI SAOPŠTIO NAJNOVIJE INFORMACIJE: Stanislav napravio ŠOK ODLUKU, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Mione Jovanović otkrio gde se nalazi nakon raskida.

MIONIN BIVŠI SAOPŠTIO NAJNOVIJE INFORMACIJE: Stanislav napravio ŠOK ODLUKU, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Foto: Republika

Stanislav Krofak, bivši dečko popularne influenserke Mione Jovanović, odlučio je da svoje slobodno vreme provede na zimovanju. O tome je obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde redovno deli svoje avanture i trenutke opuštanja.

Nakon skijanja, Stanislav se prepustio uživanju u spa tretmanu, te je svoje pratioce obradovao fotografijom na kojoj uživa kraj vatre u vrlo opuštenom izdanju. Na slici se može primetiti da Stanislav pokazuje izvajane noge, što je privuklo pažnju mnogih fanova.

 


Stanislav je oduvek voleo da se posveti svom fizičkom izgledu, a ova objava pokazuje da i tokom zimovanja vodi računa o svom izgledu i oseća se samouvereno da pokaže rezultate svog truda.

Zimovanje predstavlja idealnu priliku za beg od svakodnevnog stresa i užurbanog tempa života. Stanislav je svojim pratiocima poručio da je važno povremeno sebi priuštiti trenutke relaksacije i uživanja, te je svojim primerom inspirisao mnoge da se posvete brizi o svom telu i umu.

Foto: Republika

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 


Ova objava na Instagramu dobila je veliki broj lajkova i pozitivnih komentara, a mnogi su izrazili divljenje prema Stanislavu zbog njegove opuštene i samopouzdane pojave tokom zimskog odmora.

U današnjem svetu, gde je briga o mentalnom i fizičkom zdravlju od izuzetne važnosti, Stanislav Krofak je svojim primerom pokazao kako se može pronaći balans između aktivnog odmora na planinskim padinama i opuštanja uz luksuzne tretmane.

Njegova objava na društvenim mrežama još jednom je potvrdila da je zimovanje više od običnog putovanja - to je prilika da se napune baterije, uživa u prirodi i pronađe unutrašnji mir.

Inače, mnogi se pitaju zbog odnosa sa Ša, oko Mioninih godina, a istina je da je pevačica više od dve decenije mlađa od repera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading