MIONA KONAČNO PALA! Publika "Elite" slavi sa Ša PRVU VRELU AKCIJU sa pevačicom: Dobio je, sad možemo da ODMORIMO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je konačno imao prvu vrelu akciju sa Mionom Jovanović, publika slavi sa njim!

MIONA KONAČNO PALA! Publika "Elite" slavi sa Ša PRVU VRELU AKCIJU sa pevačicom: Dobio je, sad možemo da ODMORIMO! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Takmičar "Elite" Nenad Aleksić Ša nedeljema unazad moli Mionu Jovanović da imaju vrelu akciju, a ona nije želela da se to dogodi pred kamerama. Javno je odbijala repera, zbog čega je on dramio, a kako je jednom prilikom priznao, ovo je i glavni uzrok njihovih svađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miona i Ša konačno imali vrelu akciju

Verni fanovi rijalitija "Elita" uhvatili su večeras njihovu prvu vrelu akciju, koja se dogodila u spavaćoj sobi, dok su svetla bila upaljena. Akcija je kratko trajala ispod pokrivača, a Ša je nakon ovoga otišao do toaleta sa vlažnim maramicama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Ša nosi vlažne maramice nakon vrele akcije

"Izgleda da ga je Šabam malo prislonio, dok je ona ganjala kamere! Oda sav sretan sa vlažnim maracmima", "Eto, dobio je, sad ne treba da vrišti više", "Pa i neka je, aman više", "Napunio je baterije, sad ćemo valjda da odmorimo malo od njih", "Ne želi on da mu Miona napuni baterije, nego da ih isprazni", "Poslušala roditelje, poslali je da peva i komentariše, a ona jedna u nizu rijaliti p*rnićarki postala", "Pravda za roditelje", "Konačno izmolio", "Na strimu pišu da Miona njega g*zi, kad se nisam izvrnula od smeha", "Ovoj ništa nije sveto, na šta su sve spremne devojke danas", "Miona svetica, a Anita kriva i kada se Miona j*be ha-ha-ha", "Pišu svi da on ima mali, pa su ga sve izbegavale", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte na snimku u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading